روانشناس ایرانی در ترکیه

هر کسی در زندگی، با مشکلات کوچک و بزرگ زیادی دست و پنجه نرم می‌کند. برخی از این مشکلات، فراتر از توان ما هستند و باعث در هم شکستن مان می‌شوند. در زمان هایی که حال روحی مان خوب نیست، بهتر است بدون معطلی، به یک روانشناس یا مشاور خوب مراجعه کرده و از او کمک بخواهیم. همه ما انسان‌ها در طول زندگی دچار مشکلات فکری و روحی می‌شویم و برای حل آن به طور دقیق نمی‌دانیم چه باید بکنیم. این مشکلات در سلامت روان ممکن است به دلیل افسردگی، شکست عاطفی، از دست دادن یک عزیز و … در زندگی رخ دهد. حتی ممکن است پس از مهاجرت به یک کشور مثلا کشور ترکیه فرد به دلیل تحمل فشار و استرس از نظر روحی دچار مشکل شود. در اینجور مواقع، حضور یک روانشناس ایرانی در ترکیه می‌تواند در مدیریت و کنترل این بحران‌ها بسیار موثر باشد. این روانشناس با کمک به شما برای داشتن ذهنی شفاف و مدیریت هر گونه استرس، اضطراب، فوبیا و سایر مشکلاتی که با آن مواجه هستید، می‌تواند به شما کمک کند تا شما را از علائم افسردگی و سایر مشکلات سلامت روان دور نگه دارد. در ادامه این مقاله با ویژگی‌های یک روانشناس ایرانی در استانبول بیشتر آشنا می‌شویم.

روانشناس ایرانی در ترکیه

برای مشاوره خانواده آنلاین و تلفنی با دکتر مهسا کاشفی زاده میتوانید با شماره تماس 09121433438 از طریق واتساپ در تماس باشید. 

روانشناسی علم پیچیده و گاهی اوقات مبهم است. در صورتی که روانشناس شما تبحر و دانش کافی نداشته باشد، نمی‌تواند آنطور که باید، به شما کمک کند تا بتوانید با موفقیت از پس مشکلات خود برآیید.

در این صفحه، قصد داریم تمام نکاتی که برای یافتن روانشناس ایرانی در استانبول لازم است بدانید را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید…

بهترین روانشناس ایرانی در ترکیه، استانبول و آنکارا چه کسی است؟

اولین نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، زمینه تخصصی روانشناس است. برخی از روانشناسان در حوزه خاصی فعالیت می‌کنند. به طور مثال، برای دریافت خدمات مشاوره ازدواج، با مراجعه به روانشناسی که در زمینه افسردگی و اضطراب فعالیت می‌کند، احتمالا نمی‌توانید نتیجه مطلوبی کسب کنید. همچنین اگر با کودک خود مشکلی دارید یا احساس می‌کنید برای تربیت بهتر او، باید به یک روانشناس مراجعه کنید، باید روانشناسی که در زمینه تعلیم و تربیت کودک تخصص دارد، مراجعه کنید.

یک روانشناس ایرانی در استانبول به درمان مشکلات بهداشت روانی و رفتار انسانی کمک می‌کند. تفاوت میان روانشناس و روانپزشک این است که یک روانشناس در وهله اول، از طریق مشاوره و روان ‌درمانی (گفتار درمانی) فرآیند درمان بیمار را آغاز می‌کند.

اگر یک روانشناس از دانش بالا و سابقه زیادی برخوردار باشد، اما برخورد خوبی نداشته و حس بدی در مراجعه کننده ایجاد کند، نشان دهنده این است که صلاحیت لازم برای درمان را ندارد. روانشناسانی که سعی نمی‌کنند به احساسات و افکار بیماران توجه کنند و آن‌ها را جدی نمی‌گیرند، نمی‌توانند در درمان موفق باشند.

وظیفه یک روانشناس خوب این است که به مشکلات بیمار گوش ‌دهد و وضعیت او را درک کرده و آنالیز کند که بیمار از نظر احساسی، ذهنی و فکری چطور عمل می‌کند. در حقیقت او در پیدا کردن ریشه مشکلات افکاری و احساسی بیمار نقش اساسی ایفا می‌کند. در مرحله بعد، روانشناس به فرآیندهای فکری قابل استقاده توسط بیمار می پردازد تا بتواند با مشکلات خود به روش مؤثرتری مقابله کند. مهمترین کاری که بهترین روانشناس ایرانی در ترکیه باید انجام دهد این است که شنونده یکدل و خوبی برای بیمار باشد و هیچگاه حس قضاوت شدن به او ندهد.

همچنین مراجعه کنندگان نیز باید به زمینه تخصصی روانشناس توجه کنند؛ زیرا حوزه فعالیت روانشناسان با یکدیگر متفاوت است. به طور مثال، به منظور دریافت خدمات مشاوره ازدواج یا مشاوره فردی، برای کسب نتیجه مطلوب باید به مشاور مربوطه مراجعه کنید.

مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه چه مزایایی دارد؟

دلایل زیادی وجود دارد که ساکنان ترکیه مشاوره آنلاین روانشناسی دراین کشور را به درمان حضوری ترجیح می‌دهند. موارد زیر برخی از بزرگترین مزایای مشاوره آنلاین روانشناسی در ترکیه است.

مؤثربودن درمان آنلاین به اندازه درمان حضوری

تحقیقات نشان داده که درمان آنلاین می تواند به اندازه درمان حضوری برای شرایط مختلف سلامت روان موثر باشد. یک مرور مطالعاتی ثابت کرده که درمان شناختی رفتاری آنلاین (CBT) به اندازه درمان حضوری در درمان افسردگی متوسط ​​مؤثر است. بررسی دیگری نشان داد که CBT آنلاین به همان اندازه به عنوان یک درمان چهره به چهره برای اختلال هراس، اختلال اضطراب اجتماعی و اختلال اضطراب فراگیر مؤثر است.

بهترین گزینه برای مناطق دورافتاده

مشاوره آنلاین امکان دسترسی به درمان سلامت روان را برای افراد روستایی یا مناطق دورافتاده ارائه می‌دهد. کسانی که در مناطق روستایی زندگی می‌کنند ممکن است به هیچ شکل دیگری به روانشناس دسترسی نداشته باشند؛ زیرا اقدامات بهداشت روانی در منطقه آنها کم است یا اصلا وجود ندارد.

در واقع به جای رانندگی در مسافت های طولانی و صرف زمان زیاد، اگر دسترسی به اینترنت دارید، مشاوره آنلاین سریعتر و آسانتر می‌تواند به شما کمک کند.

مناسب برای افراد با محدودیت های فیزیکی

درمان آنلاین امکان دسترسی افراد ناتوان یا محصور در خانه را فراهم می‌کند. دسترسی به مراقبت های بهداشت روانی برای افراد دارای ناتوانی فیزیکی، جابه جا شدن می‌تواند یک مشکل بزرگ باشد. حتی ممکن است روانشناس در مطب خود شرایط پذیریش این مراجعه کنندگان را نداشته باشد.
افرادی که به دلایل مختلف مانند بیماری جسمی یا روانی قادر به ترک خانه خود نیستند، می‌توانند مشاوره آنلاین روانشناسی را جایگزین مفیدی برای روان درمانی حضوری سنتی بدانند.

راحتی و مقرون به صرفه بودن

درمان آنلاین نسبتاً مقرون به صرفه و راحت است. از آنجایی که شما به راحتی از خانه خود در جلسات درمانی آنلاین شرکت خواهید کرد، اغلب می‌توانید جلسات درمانی خود را برای زمان هایی که مشغله کمتری دارید برنامه ریزی کنید.
روانشناس‌هایی که بیماران را فقط به صورت آنلاین درمان می‌کنند، احتمالاً هزینه‌های کمتری مانند اجاره مطب دارند. بنابراین، درمانگران آنلاین اغلب می‌توانند گزینه‌های درمانی مقرون به صرفه تری را برای کسانی که تحت پوشش بیمه درمانی نیستند، ارائه دهند.

احساس راحتی بیشتر با روانشناس

شاید افراد برای صحبت با دوستان و خانواده در مورد مسائل مربوط به جسمشان احساس راحتی کنند، اما ممکن است در مورد نگرانی‌های مربوط به سلامت روان که به اندازه سلامت جسمانی مهم هستند، راحت نباشند. مشاوره آنلاین غلبه بر انگ «دیوانه بودن» که مربوط به سلامت روان است را آسان‌تر می‌کند.

مشاوره از راه دور می‌تواند ابزار مهمی برای کمک به افراد در یادگیری بیشتر در مورد سلامت روان باشد. حتی اگر احساس می‌کنید که سلامت روانی خوبی دارید، روانشناسی آنلاین می‌تواند به شما کمک کند از نظر روانی قوی تر شوید. چرا که می‌توانید در مورد رفتارهای بهداشتی و راهبردهای مقابله ای که سلامت روانی را بهبود می‌بخشد، اطلاعات بیشتری کسب کنید.

برای بهره مندی از صحبت با یک روانشناس متخصص، نیازی به داشتن یک بیماری بالینی تشخیص داده شده ندارید و درمان آنلاین می‌تواند راه آسانی برای شروع باشد.

چه زمانی به مشاوره خانواده در استانبول مراجعه کنیم؟

افراد معمولا در زمان بلوغ و دوره نوجوانی، شکست در روابط عاطفی، آغاز زندگی مشترک، تربیت فرزندان و طلاق به مشاوره خانواده احتیاج پیدا می‌کنند. خوشبختانه مشاوران برای حل مشکلات بیماران به خوبی آموزش دیده‌اند.

مشاوران خانواده در استانبول حمایت عملی و عاطفی را از مشتریان ارائه می‌دهند و به طور ایده آل با زوج جدا شده همکاری می‌کنند. آن‌ها می‌توانند به زوج‌هایی کمک کنند که گرفتار دعوای شدید شده‌اند یا ممکن است متوجه شوند که به دلیل احساساتی که در حوالی جداییشان به وجود آمده، تصمیم‌گیری‌شان پچار اشکال شده است. آنها ارتباطات زوجین را مدیریت می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که حرف‌های هر دو نفر شنیده شده و نظرات آنها جدی گرفته می‌شود.

در ضمن مشاوران خانواده در استانبول می‌توانند به منظور ایجاد یک رابطه سازنده و قوی والدین مشترک، علاوه بر ایجاد یک انجمن حمایتی برای بحث در مورد ترتیبات و تصمیمات روزمره در رابطه با فرزندان خانواده، بیماران خود را در زمینه روانشناسی کودک مشاوره و حمایت کنند.

آنها همچنین این توانایی را دارند که با آماده کردن زوجین برای مدیریت فرآیند ازدواج در طول جلسات، نقش مهمی در روند همکاری زوجین در زندگی مشترک آینده ایفا کنند. مراجعه به مشاوره خانواده برای کمک به زوج و وکلای همکارشان در شناسایی و غلبه بر موانع، راه حل بسیار ارزشمندی است.

چگونه یک روانشناس ایرانی در استانبول پیدا کنیم؟

برای یافتن یک روانشناس ایرانی خوب در استانبول باید به این نکته توجه کنید که صرفا داشتن مدرک روانشناسی و رشته‌های مرتبط به آن برای قابل اعتماد بودن یک روان شناس کافی نیست و باید به سابقه کاری، رضایت مراجعین و حتی مقالات منتشر شده از او نیز توجه کرد. یک روانشناس حرفه‌ای باید با توصیه‌های به‌موقع و مناسب، به رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی بیماران خود کمک کند. در حقیقت موقعیت روانشناس و مشاور در ارتباط با مراجعه کنندگان تاثیر شدید و زیادی در هر دو جهت مثبت و منفی دارد؛ زیرا یک روانشناس بی‌تجربه و غیرمتعهد، با تشخیص اشتباه ممکن است حال بیماران را بدتر کند. بنابراین باید ویژگی‌های یک دکتر روانشناس حرفه‌ای را به خوبی بشناسید تا با آگاهی کامل بتوانید بهترین روانشناس ایرانی در استانبول را پیدا کنید.

ویژگی روانشناس ایرانی در ترکیه

عوامل زیر از ویژگی های یک روانشناس ایرانی در ترکیه هستند. مهم است که مراجعان این موارد را در مراحل اولیه درمان در نظر بگیرند.

مهارت های ارتباط بین فردی خوب

روانشناسان زمان زیادی را صرف درک تجربیات بیمار می‌کنند و همچنین روشهای جدید تفکر در مورد مشکلات را به مراجعه‌کننده آموزش می‌دهند. آنها همچنین گزارش‌ها و نامه‌های بازخوردی را برای سایر متخصصان می‌نویسند. بنابراین، برای روانشناس بسیار مهم است که بتواند به طور واضح و مؤثر ارتباط شفاهی و نوشتاری برقرار کند.

امانت‌داری

روانشناسان برای درمان بهتر باید اطلاعات بسیار دقیق، شخصی و حساس را از مراجعین دریافت کنند. اگر آنها درک کاملی از پیشینه، زمینه و الگوهای تفکر و رفتار بیمار نداشته باشند، شاید نتوانند کمک زیادی بکنند. بنابراین، مهم است که یک روانشناس احساس قابل اعتماد بودن را منتقل کند؛ طوری که مراجعه کننده برای اشتراک گذاری اطلاعات مهم با روانشناس برای فرمول بندی پرونده خود و همچنین اغاز فرآیند مداخله احساس راحتی کند.

متحد بودن با بیمار

اگرچه سطح آموزش روانشناسان آنها را در موقعیت برتر در زمینه یک جلسه درمانی قرار می دهد، ولی آنها نمی‌توانند مؤثر باشند مگر اینکه با بیمار متحد شوند. این اتحاد بررسی منظم بیمار در مورد نظر او از یک مفهوم یا استراتژی خاص و همچنین پرسیدن ایده‌های آنها در مورد اینکه چه چیزی برای وضعیت فعلی آنها مفید هست یا نیست را شامل می‌شود.

دارای یک برنامه درمانی منسجم و قابل قبول

برای روانشناسان مهم است که یک سبک درمانی و طرحی را انتخاب کنند که هنگام کار با بیمارانی که مشکلات مشابهی دارند، موثر باشد. یک برنامه درمانی شامل اهداف کلی و یک منطق روشن در مورد روش‌هایی است که برای دستیابی به آنها استفاده می‌شود. روانشناسان مختلف رویکردهای متفاوتی برای درمان یک مشکل دارند. بنابراین مهمترین عامل این است که روانشناس برای استفاده از آن منطق روشنی داشته باشد.

به روش درمانی که استفاده می کنند ایمان دارد.

همانطور که در بالا ذکر شد، روانشناسان رویکردهای متفاوتی برای درمان یک مشکل دارند. این مسئله به آموزشی که به آنها داده شده، رویدادهای توسعه شغلی که در آن شرکت کرده اند و تجربیات شخصی آنها بستگی دارد. این بدان معنا نیست که یک روش خاص «بهتر» از روش دیگر خواهد بود؛ بلکه مهم‌تر از همه این است که روان‌شناس تا چه اندازه در استفاده از سبک درمانی خود مطمئن است و تا چه اندازه با باورها و سبک شخصی بیماران همخوانی دارد. روانشناسی که درمان را با تردید شوع کند، احتمال کمتری دارد که موفقیت آمیز باشد.

بررسی پیشرفت بیمار به طور منظم

برای روانشناسان مهم است که به طور منظم عملکرد روزانه و وضعیت عاطفی مراجعه کننده را چک کنند. این باید از طریق ترکیبی از معیارهای عینی تر (مثلاً مقیاس‌های گزارش بیمار)، جمع آوری اطلاعات در مورد فعالیت های بیمار و پرسش از وضعیت آنها انجام شود. مشاور ایرانی در ترکیه ر باید شواهدی به دست آورد که نشان دهد درمان آنها به نفع بیمار است تا در مورد جلسات آینده تصمیم بگیرند.

امید و خوش بینی را به بیمار القا می‌کند.

برای اینکه تغییری در وضعیت بیمار ایجاد شود، او باید باور داشته باشد که قادر به انجام آن است. اغلب مراجعین با توقعات کم در مورد توانایی خود برای درمان مراجعه می‌کنند یا قصد دارند برای “رفع” آنها کاملاً به درمانگر تکیه کنند. برای روانشناسان مهم است که ویژگی‌های مراجعین را برجسته کنند که به آنها کمک می‌کند در طول درمان و بعد از آن تغییرات مثبتی در خود حس کنند.

حساسیت به زمینه‌های مختلف فرهنگی

هر روانشناس از نظر ارزش‌ها و انتظارات خود در جنبه‌های مختلف زندگی تحت تأثیر تربیت فرهنگی خود قرار دارد. علاوه بر این، بسیاری از پروتکل‌های درمانی تحت تأثیر ارزش‌ها و روش‌های استدلالی که در فرهنگی که در آن توسعه یافته‌اند، رایج‌تر هستند. مهم است که روانشناسان به این حقایق توجه داشته باشند تا از فرافکنی ارزش‌ها و انتظارات به مشتریانی با پیشینه‌های فرهنگی مختلف که ممکن است با آنها در میان گذاشته نشود اجتناب کنند.

خودآگاهی

مشابه حساسیت فرهنگی، برای مراجعین مهم است که از آنچه ممکن است در جلسات درمانی منجر به پاسخ‌های غیر مفید شود، آگاه باشند. روانشناسان نباید در مورد مسائل شخصی خود با مراجعین صحبت کنند و نباید تحت تأثیر تجربیات خود در هنگام برخورد با بیماران به گونه‌ای که در درمان اختلال ایجاد کند باشند. خودآگاهی مهارت بسیار مفیدی است که باید برای روانشناسان عملکرد بیمار محور داشته باشد.

از تمرینات مبتنی بر شواهد استفاده می‌کند.

روانشناسان باید از پروتکل‌های درمانی استفاده کنند که برای مراجعانی که مشکلات مشابهی دارند، مؤثر بوده است. آنها باید بتوانند یک منطق قوی برای رویکرد خود و همچنین شواهدی ارائه کنند که نشان دهد این رویکرد قبلاً با تعداد قابل توجهی از بیماران قبلی مؤثر بوده است.

توجه به توسعه شغلی مستمر

این یک الزام قانونی و اخلاقی برای همه روانشناسان معتبر است که هر ساله در تعداد معینی از فعالیت‌های توسعه شغلی شرکت کنند تا مهارت‌های خود را مطابق با آخرین تحقیقات به روز نگه دارند.

بهترین راه یافتن روانشناس ایرانی در استانبول

تحقیق و پرسش از دوستان و آشنایان یکی از راه‌های مناسب برای یافتن یک روانشناس ایرانی در استانبول است. البته می‌توان از افرادی که در فضاهای روانشناسی فعالیت می‌کنند نیز سوال کرد. همچنین می‌توان در وبسایت و شبکه‌های اجتماعی ترکیه کامنت ها و نظات اشخاص مختلف را برررسی کرد و یا با پرسش از صاحبان وبلاگ‌های روانشناسی می‌توان روانشناسان باتجربه در این حوزه را شناسایی کرد. و در نهایت آنکه می توانید به یک مرکز مشاوره در استانبول مراجعه نمایید و در جلسه اول توانایی درمانگر را محک زده و بفهمید آیا با ملاک‌های شما مطابقت دارد یا خیر.

آیا روانشناسان آنلاین واقعی هستند؟

بله. متخصصان درمانی که به صورت مجازی پیدا می‌کنید، اغلب از همان متخصصانی هستند که ممکن است به صورت حضوری به آنها مراجعه می‌کنید. مشاوره با متخصصان و روانشناسان آفلاین سلامت روان در اینترنت و با استفاده از چت زنده می‌توانند به اندازه جلسات حضوری مؤثر باشند. چراکه جلسات ویدیویی متخصصان و روانشناسان مجازی دارای اعتبار یکسانی با پزشکان آفلاین هستند. همچنین درمانگران و مشاوران معتبر مجوزها و اعتبارات مشابه با مشاوران و درمانگران سنتی و حضوری دارند.

شما می خواهید با یک شخص واقعی صحبت کنید و احساس کنید که آنها با احساسات شما همدردی می‌کنند. یک درمانگر آنلاین به شما در هر مشکلی که در زندگی دارید کمک می‌کند و آنها یک فرد واقعی هستند که به بیماران خود اهمیت می‌دهند.

انواع درمان‌های زیر به صورت آنلاین در دسترس هستند:

  • مشاوره خانواده و آموزش والدین
  • زوج درمانی و مشاوره ازدواج
  • درمان شناختی رفتاری
  • بازی درمانی
  • سکستراپی
  • خانواده درمانی
  • رفتار درمانی دیالکتیکی
  • مشاوره تحصیلی و شغلی

چرا باید به یک روانشناس مجازی مراجعه کنم؟

روانشناسان مجازی همان کارهای روانشناسان حضوری را در یک محیط آنلاین انجام دهند. مردم بسیاری از مشکلات را با استفاده از مشاوره آنلاین برای درمان مسائل مربوط به رابطه یا غلبه بر چالش های سلامت رفتاری حل کرده‌اند. بسیاری از روانشناسان آنلاین امروزی از روش‌های درمانی رایج مانند درمان شناختی-رفتاری (CBT) برای تغییر تفکر منفی به نتایج مثبت استفاده می‌کنند. درمان آنلاین مانند درمان شناختی و (CBT) واقعاً به افراد در حل مشکلاتشان کمک می‌کند و سابقه موفقی دارد. در مطالعه ای که توسط مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ انجام شد، بیماران پس از استفاده از خدمات آنلاین مراقبت از سلامت روان، بهبود قابل توجهی در علائم اضطراب و افسردگی خود مشاهده کردند.

مزایای مشاوره آنلاین برای ایرانیان ساکن ترکیه

همانطور که در قسمت های قبل از مزایای مشاوره آنلاین گفتیم، ایرانیان ساکن ترکیه نیز می‌توانند به دلایل زیر از مزیت‌های مشاور ایرانی در ترکیه به صورت آنلاین بهره ببرند.

  1. به دلیل امن بودن پلتفرم های مشاوره حریم خصوصی بیماران حفظ می‌شود.
  2. متناسب با برنامه ریزی خود می‌توانید یک قرار ملاقات را در ساعت مناسب تنظیم کنید.
  3. بیماران طی 24 تا 48 ساعت با یک درمانگر مطابقت داده می‌شوند و سرعت خدمات رسانی به آنها بیشتر است.
  4. ملاقات آنلاین با درمانگر باعث صرفه جویی در زمان شده و بسیار راحتتر از مراجعه حضوری است.
  5. طبق مطالعه ای توسط E-Mental Health در کانادا، ارائه خدمات سلامت روان مبتنی بر اینترنت به اندازه درمان سنتی چهره به چهره توسط متخصصان بالینی موثر است.

جلسات مشاوره روانشناسی آنلاین چگونه است؟

در اولین جلسه، شما با روانشناس خود آشنا می‌شوید. آنها احتمالاً از شما سؤالاتی در مورد خودتان و وضعیت فعلی تان می‌پرسند تا بفهمند چگونه می‌توانند به شما کمک کنند. در طی جلسات متعدد شما زمانی دارید تا احساسات خود را در مورد موقعیتتان بررسی کرده و رفتارهای سالم و ناسالم خود را در رابطه با آن شناسایی کنید و تصمیم بگیرید که چگونه می‌خواهید به آن واکنش نشان دهید.

درمانگر معمولاً از شما سؤالاتی می‌پرسد تا شما را به بینش عمیقتری در مورد مشکلاتی که با آن روبرو هستید راهنمایی کند. آنها ممکن است به شما تکنیک‌هایی را برای شناخت و پاسخ به احساسات خود آموزش دهند و به شما کمک کنند تا بفهمید چگونه رفتارهایی را انتخاب کنید که در طول زندگی روزمره به نفع شما باشد. جلسات اغلب با یک تکلیف به پایان می‌رسد که ممکن است رفتاری باشد که باید در خود یا دیگران درک کنید.

آیا مشاوره روانشناسی تلفنی در ترکیه اثربخش است؟

یک روانشناس برای بررسی وضعیت مراجعه کننده به صورت درست و منطقی، از چندین ابزار استفاده می‌کند. این ابزار‌ها عبارتند از زبان بدن (حدود 53 درصد اطلاعات را به روانشناس می‌دهد)، تن صدا (40 درصد) و محتوایی که با کلام بیان می‌شود (حدود 7 درصد). از این موضوع، می‌توانید اهمیت ارتباط حضوری را متوجه شوید.
بسیاری از مشکلات روحی، تاثیر مستقیمی ‌بر روی حرکات بدن و صورت می‌گذارند. زبان بدن نیز توسط بخش ناهشیار مغز ما کنترل می‌شود. در نتیجه، معمولا در اکثر مواقع، نمی‌توانیم تسلطی روی آن داشته باشیم.

روانشناسان با استفاده از تجربه خود در این زمینه، با مشاهده حرکات بدن مراجعه کننده، می‌توانند تا حد زیادی، با مشکلاتی که دست و پنجه نرم می‌کند، آشنا شوند.

به همین دلیل، در مشاوره روانشناسی تلفنی، انتظار نمی‌رود که درمانی برای بیمار لحاظ شود. این نوع مشاوره، بیشتر جنبه اطلاع رسانی دارد. روانشناس در پایان مشاوره تلفنی، به این نتیجه می‌رسد که بیمار نیاز به شروع درمان دارد یا خیر و اگر بله، باید به کدام متخصص مراجعه کند. اگر به دنبال درمان در این نوع مشاوره باشید، ممکن است در انتها، نه تنها نتیجه‌ای نگیرید، بلکه حالتان وخیم‌تر از گذشته شود.

از طرفی، با مراجعه حضوری و صحبت چهره به چهره با روانشناس، احساس واقعی تری خواهید داشت و علاوه بر اینکه متعهد به درمان می‌شوید، برای برطرف کردن مشکل خود نیز اشتیاق خواهید داشت. بنابراین، نباید از مشاوره روانشناسی تلفنی، انتظار زیادی داشته باشید.

تغییر درمانگران در مشاوره آنلاین

هنگام ملاقات با یک درمانگر چه در کلینیک سلامت روان محلی خود یا آنلاین، روند بهبود سلامت روان خود را آغاز خواهید کرد. مشاهده صلاحیت ها، تجربیات و سایر اطلاعات در مورد آنها نقطه شروع خوبی است. با این حال، تا زمانی که درمان را شروع نکنید، نمی‌دانید که آیا شما و درمانگر با هم برای حل مشکلات می‌توانید تعامل کنید یا خیر.

پس از شروع درمان، ممکن است تصمیم بگیرید که مشاور دیگری را امتحان کنید. اصلا ایرادی ندارد اگر به شدت احساس می‌کنید که شخصیت‌هایتان با هم جور نیست؛ همیشه می‌توانید به دنبال درمانگر دیگری باشید. این فرآیند در دنیای آنلاین بسیار ساده تر است. زیرا توانید ببینید کدام درمانگران و روانشناسان بیماران جدید را پذیرش می‌کنند و یک قرار ملاقات تنظیم کنید. منطقی است که به آنها فرصتی بدهیم تا شما را بشناسند، اما لازم نیست قبل از اینکه حتی آنها و نحوه عملکرد آنها را بشناسید، به درمان طولانی مدت متعهد باشید.

سخن پایانی

همه ما گاهی اوقات در زندگی مان با مشکلاتی روبرو می‌شویم که شناخت خوبی از آن‌ها نداریم. در این شرایط، یکی از راه های نجات، مراجعه به مشاور یا روانشناس ماهر و آشنا به موضوع است. دکتر مهسا کاشفی زاده، عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن روانشناسان ایران و دارای مدرک دکتری روانشناسی تخصصی، مفتخر است تا با ارائه خدمات روانشناسی، در خدمت شما عزیزان باشد. جهت اطلاع از نحوه ارتباط، به صفحه تماس با ما مراجعه فرمایید.

500+

مشاوره ازدواج

650+

مشاوره روانشناسی

1000+

مشتری راضی

1000+

مشاوره تلفنی

سوالات متداول

شاید جواب سوال شما در اینجا باشد

مشاوره روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور برای مثال روانشناسی ایرانی در آلمان یا مشاوره خانواده در سوئد می‌تواند راهگشای مشکلات و مسائلی باشد که پس از مهاجرت، اغلب گرفتارش می‌شوند. موانعی همچون زبان و فرهنگ متفاوت باعث می‌شود تا مراجعین نتواند ارتباط صمیمانه و همدلانه‌ای را با روانشناس در کشور مورد مهاجرت برقرار نماید.

بله. افراد برای درمان اضطراب، افسردگی و سایر مشکلات سلامت روان می‌توانند از درمان مجازی استفاده کنند.

روانشناس بالینی یا پژوهشی، مشاور حرفه‌ای دارای مجوز، درمانگر ازدواج و خانواده از حوزه‌های کاری روانشناس ایرانی در ترکیه هستند.