در واقع مشاوره قبل از ازدواج شکلی از زوج درمانی است که میتواند شما و همسرتان را برای ازدواج آماده کند و کمک خوبی برای شناسایی بعدهای مختلف شخصیت و روحیات یکدیگر به شمار میرود.
به طور کلی تشکیل این جلسات به همراه یک متخصص تنها برای کمک به زوجین میباشد تا در مورد چندین موضوع مهم، از مسائل مالی گرفته تا کودکان، گفت و گو کنید و به یک نتیجه واحد و مشترک برسید. همچنین میتواند به شناسایی نقاط درگیری و اختلافات احتمالی کمک شایانی کند. در واقع شما و شریک زندگی تان را با ابزارهایی برای هدایت موفقیت آمیز این موارد مجهز میکند. هدف اصلی مشاوره پیش از ازدواج کمک به شما برای ایجاد یک پایه قوی برای ازدواج است.
هر زوجی در هر جای دنیا برای داشتن یک ازدواج و پیوند موفق نیازمند مشاوره با یک متخصص است. اگرچه بسیاری از زوجها پیش از عقد مشکلات زیادی نخواهند داشت ولی باز هم برای حفظ یک رابطه درست و سالم بهتر است حتما پیش از ازدواج با یک کارشناس متخصص در این زمینه مشورت کنید. در این مقاله قصد داریم تا شما را با مشاوره پیش از ازدواج و نکات مهم در مورد آن، همچنین تاثیرات مثبت آن در زندگی هر فردی برای شما بگوییم پس همراه ما باشید.
برای مشاوره خانواده آنلاین و تلفنی با دکتر مهسا کاشفی زاده میتوانید با شماره تماس 09121433438 از طریق ایمو در تماس باشید.
در این مطلب در تصمیم گیری شما برای انتخاب روانشناس کمک ویژه خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.
مشاوره پیش از ازدواج چیست؟
افرادی که قبل از عقد رسمی به دنبال مشاوره هستند قطعا به این باور رسیدهاند که مشاوره قبل از ازدواج میتواند به آنها کمک کند تا انتظارات خود را در مورد ازدواج بهتر شناسایی و درک کرده و هر گونه تفاوت مهم را در یک محیط امن و خنثی برطرف کنند. منظور از محیط خنثی این است که کارشناس بدون موضع گیری از یک شخص سعی دارد تا با گفت و گو در مورد روحیات و اخلاقیات طرفین اطلاعات کسب کند و در مورد انتظارات هر کدام بدون تعارف و صریح صحبت کند. در واقع از مهمترین وظایف یک مشاوره ازدواج درجه یک این است که بدون طرفداری از شخص خاصی، به زوجین برای داشتن زندگی عالی، کمک کند.
به طور کلی مشاوره پیش از ازدواج از زوج ها حمایت میکند تا پیش از تعهد بلندمدت یا همان عقد رسمی، پایه ای سالم و مستحکم برای زندگی خودایجاد کنند. همچنین به زوج ها کمک میکند تا زمینه های تعارض در رابطه را شناسایی کرده و ابزارهای مؤثری برای رسیدگی به آن زمینهها فراهم کند تا از تبدیل شدن این موارد به مسائل جدی جلوگیری شود. قطعا کارشناس متخصص، قبل از ازدواج میتواند به زوج ها بدون در نظر گرفتن جنسیت، نژاد یا مذهب کمک بسیار موثری کند.
مشاوره پیش از ازدواج با ایجاد انتظارات واقع بینانه از طریق بهبود ارتباطات و حل تعارض، به طرفین کمک میکند تا ازدواج بهتر و سالمتری داشته باشند. همچنین به موضوعاتی مانند امور مالی، محبت و تمایلات جنسی، نقاط قوت و مسائل خانواده، باورهای معنوی و ارزشها میپردازد. این مکالمات و آگاهی، طرفین را آماده میکند تا در صورت بروز مشکلات، نگرش مثبتی نسبت به زوج درمانی ایجاد کنند. برای پیدا کردن روانشناس خوب در تهران میتوانید به وب سایت دکتر کاشفی زاده مراجعه نمایید.
مشاوره قبل از ازدواج تا چه اندازه میتواند کمک کند؟
وقتی زوجها به مشاوره خانواده مراجعه میکنند، با یک درمانگر که آموزشهای لازم برای درک بهتر زوجین را دارد، صحبت میکنند. زوجهایی که این نوع مشاوره را انجام میدهند، قطعا مهارتهای ارتباطی بهتری کسب میکنند، زیرا یک شخص بیطرف در آنجا دارند تا به آنها کمک کند یکدیگر را به درستی درک کنند. بدون شک این یکی از بزرگترین مزایای مشاوره پیش از ازدواج است. زوجها علاوه بر یادگیری نحوه برقراری ارتباط بهتر با نیازها و خواستههای فردی، یاد میگیرند چگونه یکدیگر را به خوبی درک کنند. آنها مهارتهای شفقت و ارتباطی را به دست میآورند که هر یک را از شرایط سخت پیش رو عبور میدهد.
فرصتی برای رسیدگی به مسائل فراهم می کند
مشاوره قبل از ازدواج و به طور کلی زوج درمانی همچنین فرصت خوبی برای زوجین فراهم می کند تا با مسائلی که می تواند منجر به طلاق شود قبل از جدی شدن روبرو شوند. با صحبت با یک مشاور، زوج ها ممکن است بتوانند اختلافات مالی را حل کنند یا در مورد برنامه های خود برای بچه دار شدن صحبت کنند. پرداختن به مسائل قبل از ازدواج بهترین راه برای اطمینان از یک پایه محکم برای آینده و جلوگیری از درگیریهای جدی بعد از روز عروسی است. البته، برای زوج ها ضروری است که هنگام شرکت در مشاوره پیش از ازدواج رک و رو راست باشند. این تنها راه برای درک مزایای این سنت قدیمی میباشد.
چرا به مشاور پیش از ازدواج مراجعه کنیم؟
کلینت بلک میگوید: «عشق چیزی نیست که ما پیدا کنیم، بلکه چیزی است که با عمل خود انجام میدهیم».
غیر معمول نیست که زوجین در ازدواج خود به دلیل کاهش رفتار مثبت پس از ازدواج احساس نارضایتی کنند و یا دچار افسردگی بعد از شکست عشقی شوند. ایجاد انتظارات واقع بینانه در مورد ازدواج به این معنی است که رابطه به منظور شکوفایی و سالم ماندن، مستلزم سپرده گذاریهای عاطفی مکرر است. یکی دیگر از انتظارات مهم، نقش دختر و پسر در دوران ازدواج است. آیا آنها ازدواج برابری خواهند کرد؟ یا سنتی؟ انتظارات طرفین در مورد کار، شغل و فرزندپروری چیست؟ زوج ها باید این گفتگوهای مهم را داشته باشند تا با انتظارات واقع بینانه وارد ازدواج شوند.
زوجین نیازهای خود را در مورد آزادی، مهریه، حریم خصوصی، هویت شخصی، انتظارات، مسئولیت پذیری و باورهای مذهبی و غیره بررسی میکنند. با حمایت یک مشاور پیش از ازدواج آموزش دیده، بحث در مورد مسائلی که زوج ها هنگام ورود به ازدواج با آن مواجه میشوند آشکار می شود. یک زوج ممکن است با برخی اظهارات موافق یا مخالف باشد، اما هدف اصلی گوش دادن به موضوعات و نیازهایی است که در پس هر انتخاب بیان میشود.
به طور مثال این عبارات ممکن است چیزی شبیه به این باشد: “مهم نیست کدام یک از ما پول بیشتری به دست می آوریم زیرا به هر حال همه چیز مال ماست. در واقع همانطور که از نام آن مشخص است شما وارد یک زندگی مشترک با فردی میشوید که قرار است تمام قد به خواستهها و علایق او احترام بگذارید و به قولهایی که قبل از ازدواج دادهاید تا آخر پایبند بمانید.
چرا وجود مشاور پیش از ازدواج و مشورت با روانشناس الزامی است؟
ارتباط مؤثر مستلزم گوش دادن فعال هر یک از زوجین است تا به درستی متوجه شود که طرف مقابل چه میگوید، درخواست و تجربه درونی او چیست. متأسفانه، بسیاری از زوج ها (به ویژه در هنگام درگیری) به پاسخ خود در حالی که طرف مقابل صحبت میکند فکر میکنند، بنابراین واقعاً به گفتگو توجهی نمیشود. مشاوره قبل از ازدواج به زوج ها مهارتهای گوش دادن فعال را می آموزد که یک مهارت کلیدی برای برقراری ارتباط سالم و بی نقص است.
الگوهای عاطفی مانند ویژگیهای فیزیکی در خانوادهها به فرزندان منتقل میشود. به عبارت دیگر، فرد نه تنها شکل صورت خود را از والدین به ارث میبرد، بلکه ممکن است یک اضطراب ناتوان کننده یا یک وسواس عجیب را نیز به ارث ببرد که میتواند بر روابط مهم در آینده تأثیر بگذارد.
درمانگران آموزش دیده در سیستمهای خانواده از نمودار یا ژنوگرام خانواده استفاده خواهند کرد که الگوهای رفتاری را در نسلهای مختلف خانواده نشان میدهد. زوجها الگوهای سالم و ناسالم را در خانواده خود شناسایی میکنند و تصمیم میگیرند که کدام الگوها را حفظ کنند و چه چیزی را میخواهند تغییر دهند.
مهمترین دلایل برای مشاوره پیش از ازدواج
برقراری ارتباط با مسائلی مانند امور مالی، رابطه جنسی و کودکان ممکن است دشوار باشد، از این رو نیازمند یک مشاور قبل از ازدواج خواهید بود. گاهی اوقات طرفین احساس میکنند که بدون اینکه به نتیجهای برسند در دایرهای میچرخند. بنابراین، توصیه می شود یک مشاور ایمن و بی طرف داشته باشید تا مکالمات بینتان را هدایت کند و احساسات و نیازهای اساسی را در گفتگو بررسی کند که قطعا منجر به همدلی و تفاهم در بین دختر و پسر خواهد شد.
یکی دیگر از دلایل مهم برای مشاوره پیش از ازدواج، صحبت کردن به طور شفاف در مورد مسائل جنسی است. با توجه به اینکه اکثر زوجها پیش از ازدواج در ایران دارای رابطه جنسی نیستند و دین اسلام این موضوع را به طور کامل تا قبل از محرم شدن دختر و پسر غیر شرعی میداند پس بهتر است در محضر یک مشاور در مورد انتظارات جنسی خود صحبت کنید تا کارشناس بتواند باورهای غلط طرفین را در مورد رابطه جنسی اصلاح کند. آموزش جنسی بسیار مهم است تا زوج ها انتظاری واقع بینانه از زندگی جنسی خود در طولانی مدت داشته باشند.
فواید مشاوره پیش از ازدواج
مشاوره قبل از ازدواج به بهبود ارتباطات بین دختر و پسر و تعیین اهداف واقع بینانه برای ازدواج کمک میکند. همچنین به توسعه مهارتهای حل تعارض کمک خواهد کرد. با کمک مشاوره پیش از ازدواج نگرشی مثبت بین زوجین ایجاد میشود.
وقتی دختر یا پسر از نظر ذهنی برای ازدواج آماده میشوند، قدم بعدی انتخاب شریک مناسب است. سازگاری بین هر یک به جای ارزیابی شایستگیهای فردی مورد بررسی قرار میگیرد. این کار دشواری است زیرا در این زمان هر یک از طرفین سعی دارد تا ویژگیهای منفی خود را پنهان کند و بهترین خود را در مقابل طرف خود قرار دهد. حال مشاور در تلاش است تا روی واقعی و اخلاقیات هر شخصی را به طرف مقابل نشان دهد و به طرفین برای این که خود واقعیشان باشند کمک میکند.
در طول مشاوره، از هر یک از طرفین سؤالات جداگانه پرسیده خواهد شد تا به صورت مکتوب به آنها پاسخ دهند تا دیدگاه هر یک در مورد یکدیگر و روابط زناشویی خود ارزیابی شود. در این جلسه موضوعات مختلفی از جمله برابری جنسیتی، آزادی و مسائل تاثیر گذار جامعه، پذیرش مسئولیت برابر زنان به عنوان نان آور، خانوادهها، سبک زندگی مطالبه گر، دنیای رقابتی شدید و استرس ها و فشارهای زندگی روزمره مورد بحث قرار میگیرد. همچنین مهم است که قبل از ازدواج برخی بیماری ها از جمله تالاسمی، هموفیلی، کم خونی، و گونه های خاصی از هپاتیت، اچ آی وی/ایدز و غیره را چک کنید.
در پایان، مشاوره قبل از ازدواج به درک یکدیگر به عنوان یک زوج و انتظارات آنها از ازدواج کمک شایانی خواهد کرد.
روند مشاوره قبل از ازدواج چگونه است؟
درمان به شرکت کنندگان فضای امنی را برای بحث در مورد نگرانیها ارائه میدهد، اما شنیدن یک شریک در مورد طرح مسائل یا بیان افکار در مورد رابطه و نقش هر دو طرف در آن رابطه ممکن است منجر به جریحه دار کردن احساسات یا ایجاد تعارض شود. صداقت در مورد تردیدها، انتظارات یا اهداف آینده ممکن است منجر به درگیری کوتاه مدت بین زوجها شود، اما بسیاری از زوجین میتوانند با کمک یک درمانگر از این طریق کار کنند و شراکت خود را با یک پایه قوی آغاز کنند.
مشاوره پیش از ازدواج چند جلسه است؟
به طور کلی مشاوره پیش از ازدواج بین 5 الی 10 جلسه میباشد که نسبت به مشکلات طرفین متغیر است. در برخی موارد که چالش بین دختر و پسر زیاد است شاید تعداد جلسات درمانی و مشاوره بیش از 10 جلسه باشد اما تا زمانی که زوجین آمادگی زندگی مشترک با یکدیگ را نداشته باشند ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است که در برخی موارد با نظر کارشناسی مشاور ممکن است ازدواج با فرد مورد نظر تایید نشود که در آخر تصمیمگیری به عهده خود شخص میباشد.
چه زمانی باید به مشاور قبل از ازدواج مراجعه کنیم؟
بر اساس مطالعه ای که توسط مجله روانشناسی خانواده منتشر شده است، مشاوره قبل از ازدواج با سطوح بالاتر رضایت زناشویی، سطوح پایین تر تعارضات مخرب و سطوح بالاتر تعهد بین فردی به همسران مرتبط است. این مطالعه همچنین نشان داد که آموزش قبل از ازدواج شانس طلاق را تا 31 درصد کاهش می دهد.
زوجدرمانگران مشهور جان و جولی گاتمن، که مؤسسه گاتمن را تأسیس کردند، میگویند که مشاوره پیش از ازدواج و کارگاههای آموزشی زوجها، پایهای سالم را از آغاز یک رابطه فراهم میکنند. طبق تحقیقات موسسه گاتمن، زوجهایی که با چالشهای رابطهای مواجه میشوند، به طور متوسط شش سال صبر میکنند تا به دنبال حمایت حرفهای باشند.
مشاوره پیش از ازدواج برای زوجهایی که روابط نامشخصی دارند پیشنهاد میشود، زیرا ابزارهایی برای رسیدگی به افکار و نگرانیهای پیرامون رابطه فراهم میکند. زوجها همچنین در صورت بروز مشکلات در طول ازدواج، احساس راحتی بیشتری برای درمان خواهند داشت.
در مشاوره قبل از ازدواج چه موضوعاتی بررسی می شود؟
مشاوره پیش از ازدواج ممکن است توسط درمانگر متفاوت باشد. برخی از درمانگران ممکن است تصمیم بگیرند که هر یک از طرفین را به صورت جداگانه برای یک یا دو جلسه ببینند، در حالی که برخی دیگر ممکن است در طول درمان با زوجین به عنوان یک واحد کار کنند. این جلسات انفرادی به درمانگر این فرصت را میدهد که با هر یک از طرفین برای شناسایی و رفع نگرانیها، نقاط قوت و ضعف در رابطه همکاری کند. انجام این کار به صورت جداگانه در ابتدا ممکن است به هر یک از طرفین کمک کند تا بتوانند به طور واقع بینانه و آشکارتر در مورد اهداف خود برای مشارکت صحبت کنند.
هر یک از زوجین همچنین این شانس را خواهند داشت که ازدواج ایدهآل خود و هر قدمی را که برای رسیدن به آن هدف برداشتهاند یا هر چالشی را که مانع دستیابی به آن میدانند، توصیف کنند. در جلسات مشترک، شرکا می توانند این مسائل را با هم مورد بحث قرار دهند و با کمک مشاور، راه های مقابله با این چالشها و هر چالش دیگری را که ممکن است در طول ازدواج ایجاد شود، بررسی کنند.
مشارکت در مشاوره قبل از ازدواج به دلیل تعهدی که هر یک از طرفین به مشاوره و بهبود و تحکیم یک رابطه دارد، می تواند شروع مثبتی برای شراکتی مانند ازدواج باشد.
باورهای اشتباه در مورد مشاوره پیش ازدواج
در حالی که مشاوره قبل از ازدواج میتواند ابزار موثری برای افرادی باشد که در حال ازدواج هستند، برخی از چالشها وجود دارد که زوج ها ممکن است با آنها روبرو شوند که توانایی را برای مشارکت کامل در این فرآیند کاهش میدهد.
اضطراب و ترس
برخی از طرفین از این نگرانی که مسائل عمیقتر مورد بحث قرار میگیرد، از درمان میترسند. مسائل و دیدگاه های دشوار را می توان با موفقیت در درمان مورد بحث قرار داد و با آنها برخورد کرد، اما برخی از زوجین متوجه میشوند که اختلافات آنها غیرقابل حل است و تصمیم میگیرند که ازدواج نکنند.
احساسات ناخوشایند
در حالی که مشاوره پیش از ازدواج فضای امنی برای صحبت در مورد رابطه و نقش هر یک از طرفین ارائه می دهد، گاهی اوقات شنیدن آنچه که طرف مقابل واقعاً فکر میکند یا احساس میکند دشوار یا آزاردهنده است. این میتواند درگیری کوتاه مدت به همراه داشته باشد، اما در نهایت با حمایت یک درمانگر یا مشاور آموزش دیده این موضوع حل میشود.
زمان و پول
برخی از درمانگران ازدواج و خانواده، بسیاری از بیمهها را نمیپذیرند و دسترسی به مشاوره قبل از ازدواج را دشوار میکند. در این مورد، برخی از پزشکان یا ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ممکن است بتوانند مشاوره پیش از ازدواج مقرون به صرفه را توصیه کنند. برای دیگران، زمان می تواند یک چالش باشد. ممکن است برای زوجی سخت باشد که زمان لازم را برای جلسات بگذارند. برخی از درمانگران یک برنامه زمانی انعطافپذیر ارائه میدهند، اما در مواقع دیگر منابعی مانند سمینارها، کتابهای کاری و پادکستهای آموزشی جایگزین هستند. از زمان شیوع کرونا تا به الان بسیاری از مشاورها به صورت آنلاین جلسات با کیفیتی را برگزار میکنند که هم در زمان و هم در هزینهها صرفه جویی میشود.
مشاور ازدواج چه اقداماتی را انجام می دهد؟
مشاور ازدواج به زوجها کمک می کند تا برای آینده برنامه ریزی کنند. بسیاری از مشاوران قبل از ازدواج کاری بیش از کمک به زوجها در مورد مسائل جاری خود انجام میدهند. آنها همچنین به عروس و داماد کمک میکنند تا به طور فعال برای آینده برنامه ریزی کنند. یک مشاور خوب میتواند به زوجها در تعیین اهداف مالی یا تنظیم خانواده کمک بسیار زیادی کند و به هر یک راههای دستیابی به اهداف فردی و مشترک را آموزش دهد. مشاوره پیش از ازدواج محل مناسبی برای زوجین است تا در مورد انتظاراتی که از زندگی زناشویی دارند و اینکه شخصاً در آینده چه میخواهند صحبت کنند. مشاوران پیش از ازدواج به مراجعین خود کمک میکنند تا روی اهداف سالم و تغییرات روابط تمرکز داشته باشند.
اهداف و تصمیمات مشترک برای ازدواج
اهداف و تصمیمات مشترک برای ازدواج در هر زوجی کاملا متفاوت و متغیر است. اما لیستی از این اهداف به شرح زیر است:
نمونه هایی از اهدافی که ممکن است با هم تعیین کنید:
- خرید خانه
- رفتن به یک رستوران یا کافه در هفته
- مکان هایی که می خواهید به آنها سفر کنید
- یک هدف مشترک پس انداز
- فرزندان
- اهداف نوسازی
- اهداف سلامت
- اهداف مطالعه
- اهداف مربوط به سبک زندگی شما
- برنامههای هدف پنج و ده ساله
اینها تنها تعدادی از مهمترین تصمیمات زندگی مشترک است که میتواند نسبت به روحیات و علایق هر زوجی گوناگون باشد.
مراحل مشاوره قبل از ازدواج چگونه است؟
مشاوران وقتی با زوج های نامزد کار می کنند سوالات زیادی می پرسند. گوش دادن با دقت به پاسخهای شریک زندگی خود راهی عالی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن فرد است. بله، بسیاری از زوج ها درک میکنند که هیچ کس بهتر از آنها شریک زندگی خود را نمیشناسد. با این حال، مشاوران میتوانند به ارائه اطلاعات مهمی کمک کنند که ممکن است یکی از طرفین تمایلی به اشتراک گذاشتن آنها نداشته باشد. این فرصتهای رشد عالی را در اختیار زوجها قرار میدهد و در عین حال به آنها کمک میکند تا درباره یکدیگر بیشتر بیاموزند. همچنین فضای امنی برای افراد برای به اشتراک گذاشتن چیزهایی است که در مورد آنها عصبی یا ناراحت هستند. اگر به دنبال روانشناس ایرانی در ترکیه هستید، دکتر کاشفی زاده میتوانند به طور آنلاین جلسات موثری را برای هموطنان خارج از کشور برگزار کنند.
انواع مشاوره پیش از ازدواج به چه صورت است؟
در اینجا نگاهی به ۱۰ نوع رایج زوج درمانی و آنچه که هر کدام ارائه میدهند، میاندازیم.
- درمان عاطفی متمرکز
- درمان رابطهای ایماگو
- روش گاتمن
- روایت درمانی
- درمان متمرکز بر راه حل
- درمان شناختی رفتاری
- رفع اختلال شخصیت مرزی
- روش درمان رابطهای
- مشاوره تشخیص
معیارهای انتخاب یک مشاور ازدواج خوب
افراد ممکن است به دلایل مختلف با مشاور ازدواج اشتباهی روبهرو شوند، اما اغلب به دلایل راحتی: دفتر کارشان نزدیک خانهشان است، نرخهای پایینتری ارائه میدهند، قرارهای عصر یا آخر هفته دارند، برای «مشاوره ازدواج» بیمه میشوند و غیره مشاوره خود را انتخاب میکنند.
اما معیار شما برای مشاور باید میزان و تخصص تحصیلات فرد کارشناس و همچنین تجربه او در زمینه مشکلات شما باشد. به طور مثال برخی از مشاورین به طور تخصصی روی پروندههای زوجین پیش از ازدواج کار میکنند که در این صورت دارای مهارت بسیار بالا برای ایجاد همدلی بین دختر و پسر هستند. مهم نیست چه تعداد چالش و مشکل با همسر آینده خود دارید، مشکلات خانوادگی یا به طور مثال دارای شخصیت هیستریونیک هستید، همه موارد نام برده با مشورت و مشاوره قابل حل میباشد.
بهتر است از دوستان و آشنایانی که به تازگی ازدواج کرده اند و یا از مشاوره خانواده استفاده کردهاند کمک بگیرید و یا برای پیدا کردن مشاور کاربلد و مجرب در سایتهای معتبر جست و جو کنید.
دکتر مهسا کاشفی زاده مشاور قبل از ازدواج
دکتر مهسا کاشفی زاده عضو نظام روانشناسی و مشاوره و دکترای روانشناسی عمومی دارای تخصص و تجربه بالا در زمینه مشاوره پیش از ازدواج میباشد. دکتر کاشفی زاده دارای مدارک زیادی در زمینه مشاوره خانواده، ازدواج و مشاوره طلاق میباشد که میتوانند به هر زوجی با هر نوع مشکل و چالشی کمک کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و نوبت دهی میتوانید به شماره واتس اپ زیر پیام دهید:
09121433438
سوالات متداول
چه زمانی مشاوره پیش از ازدواج را شروع کنیم؟
زوجها میتوانند به محض اینکه احساس کردند که رابطه آنها به سمت ازدواج پیش میرود، شروع به مشاوره قبل از ازدواج کنند. زمان این میتواند برای هر زوج متفاوت باشد، اما ممکن است از چند ماه آشنایی تا چند هفته قبل از عروسی باشد! هرچه زودتر، بهتر. همه زوج ها واجد شرایط شروع مشاوره زوجین هستند.
چرا به مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنیم؟
زوج ها باید برای کمک به تقویت روابط خود در حال حاضر و آینده، به مشاوره پیش از ازدواج مراجعه کنند. این موضوع به انها کمک میکند تا ارزیابی کنند که در حال حاضر کجا هستند و چه چیزی باید برای آینده انتظار داشته باشند، در حالی که به هر یک کمک میکند تا مهارتهای مهم روابط بین خود را توسعه دهند و انتظارات و نیازها را از ابتدا تعیین کنند.
چه موضوعاتی در مشاوره قبل از ازدواج مطرح می شود؟
موضوعات مورد بحث در مشاوره پیش از ازدواج ممکن است شامل موارد زیر باشد:
- مهارت های ارتباطی
- پیش بینی نیازها
- انتظارات برای آینده
- امور مالی
- تشکیل خانواده
- حق و حقوق برابر