مشاوره طلاق

طلاق یک تجربه چالش برانگیز برای هر زوجی است. اما بسیاری از زوج‌‌ها قبل از اینکه وقت بگذارند و از مشاور طلاق کمک بگیرند، اقدام به طلاق می‌کنند اما متوجه این موضوع نمی‌شوند که شاید ممکن باشد فرصتی شروع زندگی دوباره با یکدیگر داشته باشند. مشاور طلاق به زوج‌ها و خانواده‌‌هایشان کمک می‌کند تا بدون از بین بردن روابط مهم و مالی خود از طریق طلاق، زندگی خود را تغییر دهند.

زندگی زناشویی پر از فراز و نشیب است. گاهی اوقات، شرایط به نحوی است که زوجین دیگر قادر به ادامه زندگی مشترک نیستند. طلاق، بار منفی زیادی دارد اما ادامه زندگی مشترکی که بر پایه های اشتباه بنا شده، بسیار خسارت بار‌تر از طلاق است. در این مواقع، بهتر است با کمک مشاوره طلاق، از صدمات و آسیب های احتمالی که ممکن است در طی روند طلاق به وجود آیند، جلوگیری کرد.

دکتر مشاور طلاق
برای مشاوره قبل از طلاق میتوانید با دکتر مهسا کاشفی زاده عضو نظام روانشناسی و مشاوره از طریق واتساپ با شماره 09121433438 در تماس باشید. 

مشاوره طلاق، معمولا به دو دلیل انجام می‌شود. حل اختلافات و آشنایی با روند طلاق. در صورتی که اختلافات قابل حل شدن نبوده و یک یا هر دو طرف راضی یا قادر به رفع تناقضات نباشند، مشاور، مراحل طلاق را یادآوری کرده و آن‌ها را برای انجام این کار، آماده می‌کند.

در جلسات مشاوره، آسیب‌ها شناسایی می‌شوند و اگر شخصی نیاز به کمک بیشتری داشته باشد، مشاور او را به یک روانشناس یا روانپزشک ارجاع می‌دهد.

در این صفحه، قصد داریم شما را با انواع طلاق و مراحل آن‌ها آشنا کنیم. با ما همراه باشید…

مشاوره طلاق چه کمکی به زوجین می کند؟

مشاوره طلاق چه کمکی به زوجین می کند؟

مشاوره طلاق به زوج ها کمک می کند تا تعارضات مربوط به تربیت فرزند، صمیمیت، مسائل مالی و موضوعات دیگر را حل کنند. یک مشاور می‌‌تواند به شما در حل مشکلات ارتباطی، نحوه به اشتراک‌ گذاری اخبار طلاق با اعضای خانواده و تصمیم‌گیری در مورد حضانت یا توزیع دارایی‌‌ها پس از طلاق،کمک کند. مشاور طلاق توافقی به زوج‌ها کمک می‌کند تا ابزارهایی را برای زندگی‌ که شایسته آن هستند به دست آورند. مشاور طلاق در هر مرحله از فرایند طلاق به کمک زوجین می‌آید تا عبور از این مرحله را برای آن‌ها آسانتر کند و برای بهبود روابط زوجین پس از طلاق، تلاش می‌کند.

مشاور طلاق آنلاین نیز امروزه به کمک زوج‌ها آمده است تا اگر فرصت مراجعه حضوری به مشاور طلاق را نداشتند، به صورت آنلاین از خدمات مشاوره طلاق بهره‌مند شوند و در این مرحله از زندگی خود به درستی تصمیم بگیرند و تعارضات خود را حل کنند

مشاوره طلاق توافقی

مشاوره طلاق توافقی

زوجینی که قصد طلاق گرفتن را دارند، برای پی بردن به مشکلات و آشنایی با حق و حقوقشان، لازم است جهت دریافت خدمات مشاوره طلاق، به یک مشاور یا روانشناس ماهر مراجعه کنند. همانطور که قبل از ازدواج می‌بایست برای مشاوره ازدواج اقدام کنید، قبل از طلاق نیز باید از مشاوره قبل از طلاق کمک بگیرید.

ممکن است اختلاف نظر شما مربوط به مسئله قابل حلی باشد و یا با هیچ راهکاری حل نشود. در این شرایط، مشاور با استفاده از تجربیاتش، تصمیم می‌گیرد که شما را به سمت کدام مسیر راهنمایی کند.

در صورتی که هر دو طرف راضی به طلاق گرفتن باشند، مشاور با پرسیدن سوال های مهم، به آن‌ها کمک می‌کند تا در صورتی که امکان سازش فراهم نباشد، با کمترین آسیب، از همدیگر جدا شوند.

در صورتی که یکی یا هر دو زوجین آسیب های روانی دیده باشند، مشاور از آن‌ها می‌خواهد به دنبال مشاوره روانشناسی و درمان این آسیب‌ها باشند؛ و یا اگر امکان سازش برای آن‌ها وجود داشته باشد، شرکت در جلسات مشاوره خانواده را پیشنهاد می‌کند.

در مشاوره طلاق توافقی چه بگوییم؟

در مشاوره طلاق توافقی چه بگوییم؟

طلاق توافقی به این معنی است که هر دو زوج در مورد تمام مسائل مربوط به طلاق توافق دارند. در این نوع طلاق همسران می توانند بدون مذاکره مداوم، موضع گیری قانونی و جلسات دادگاه به ازدواج خود پایان دهند.
اگر زوجی تصمیم به طلاق توافقی دارد و می‌خواهند کاملاً دوستانه از شریک خود جدا شوند، بهتر است قبل از اقدام به طلاق به یک مشاور طلاق توافقی مراجعه کنند و از مشاور بخواهند تا در جریان این جدایی همراه آن‌ها باشد و آن‌ها را در این مسیر یاری کند.

اگر شما هم قصد طلاق توافقی دارید، از مشاور بخواهید تا بدون قضاوت به حرف‌های شما گوش کند و و به شما تصمیم احترام بگذار‌د و در طول فرایند طلاق همراهتان باشد و برای حفظ روابط دوستانه زوجین پس از طلاق، به شما کمک کند.

سوالات مشاوره طلاق چه چیزهایی هستند؟

سوالات مشاوره طلاق

در جلسه مشاوره طلاق توافقی، اول از همه درباره اختلافات و مشکلاتی که در زندگی زناشویی وجود دارد، سوالاتی پرسیده می‌شود. مشاور، این مشکلات را یادداشت کرده و عنوان می‌کند که این مشکلات تا چه حد آسیب زا و جدی هستند و دو طرف برای حل آن‌ها، چه کارهایی می‌توانند انجام دهند.

سپس، حول علاقه طرفین به هم و سالم بودن احساس بین آن دو، سوالاتی مطرح می‌کند. گاهی اوقات، برخی افراد شکل خاص و بیمارگونه‌ای از علاقه و توجه را از خود نشان می‌دهند که برای طرف مقابل شان ناخوشایند است. در این مواقع، اگر فرد نتواند با کمک مشاوره روانشناسی متوجه اشتباهات خود شود و آن‌ها را اصلاح کند، احتمال اینکه قادر به حفظ ازدواج خود باشد بسیار کم است.

در صورتی که زوجین مصمم به طلاق گرفتن باشند و اختلافاتشان به هیچ طریقی حل نمی‌شود، مشاور از آن‌ها درباره اینکه آیا اطلاعی از حق و حقوقشان و روند طلاق دارند یا خیر، سوال می‌پرسد.

همچنین محل زندگی و شرایط مالی نیز جزو سوالاتی است که معمولا مطرح می‌شود.

در جلسه مشاوره طلاق چه چیزهایی را مطرح کنیم؟

جلسه مشاوره طلاق

صداقت و یادآوری کامل مشکلات، به شما کمک می‌کند تا در آینده، از مشکلات بیشتر جلوگیری کنید. در صورتی که در بازگویی وقایع، صداقت یا حضور ذهن نداشته باشید، با ادامه زندگی مشترک ممکن است بیشتر از پیش دچار مشکل شوید. حتی در برخی مواقع با بزرگنمایی وقایع و یا عنوان نکردن آن‌ها، ممکن است پس از طلاق نیز دچار مشکلات بیشتری شوید.

در صورتی که احتمال می‌دهید ممکن است چیزی را از قلم بیندازید، بهتر است تمام مواردی که فکر می‌کنید مهم هستند را روی یک کاغذ یادداشت کرده و در جلسه مشاوره، آن‌ها را مطرح کنید. اگر فکر می‌کنید قادر به ادامه زندگی مشترک نیستید، از مشاور بخواهید تمام حق و حقوق شما، اعم از مهریه، نفقه و… را یادآور شود و به شما در این راه کمک کند.

وظیفه مشاوره طلاق توافقی؟

وظیفه مشاوره طلاق توافقی؟

روانشناسان امروزه پس از گذراندن دوره تحصیلی خود، یک گرایش را به عنوان حیطه درمانی و مشاوره خود انتخاب می‌کنند. گرایش‌هایی که امروزه بیشتر روانشناسان در آن فعالیت دارند، در زمینه‌های بالینی ، روان درمانی و طرحواره درمانی، خانواده درمانی و مشاوره قبل از ازدواج و .. است.

مشاوره قبل از ازدواج به افراد کمک می‌کند تا قبل از شروع زندگی مشترک به خوبی یکدیگر را بشناسند و برای ازدواج به درستی تصمیم بگیرند تا بعداً دچار تعارض در زندگی نشوند.

در بسیاری از ازدواج‌ها، پس از چندین سال زندگی مشترک زوجین با اختلاف نظر مواجه شده و تصمیم به جدایی می‌گیرند و به صورت توافقی از یکدیگر طلاق می‌گیرند.

اگر هدف شما طلاق بدون منازعه است، اما در برقراری ارتباط با همسر سابق خود مشکل دارید، می توانید برای حل مشکلات خود به یک مشاور در حیطه طلاق توافقی مراجعه کنید.

مشاور، گفتگوی بین همسران به صورت کاملاً بی‌طرفانه و نداشتن دید قضاوتگرانه را گوش می‌دهد و به آن‌ها برای دستیابی به توافق در مورد مسائل مهم طلاق کمک می کند. مشاور همچنین به ایجاد روابط پایدار و دوستانه بین زوجین پس از فرایند طلاق کمک می‌کند تا فرزندان زوجین بدون تعارض رشد کنند و با این جدایی کنار بیایند.
مشاور طلاق توافقی وظیفه دارد تا زوجین را در خصوص نحوه فرزند پروری، پذیرش طلاق و ایجاد روابط جدید، یاری کند.

تعداد جلسات مشاوره در طلاق توافقی چقدر است؟

تعداد جلسات مشاوره در طلاق توافقی

تعداد جلسات و فاصله بین آن‌ها، بستگی به صلاحدید و نظر مشاور دارد. حداقل تعداد جلسات مشاوره طلاق، پنج جلسه می‌باشد که این جلسات، هفته‌ای یکبار برگزار می‌شوند. در صورتی که مشاور و زوجین راهی برای سازش و ادامه زندگی مشترک پیدا کنند، ممکن است تعداد این جلسات بیشتر شود.

اگر بنا به هر دلیلی، امکان سازش فراهم نشد، زوجین می‌توانند گواهی عدم انصراف از طلاق را دریافت کرده و به دنبال مراحل قانونی طلاق توافقی باشند.

آیا مشاوره طلاق آنلاین امکان پذیر است؟

مشاوره طلاق آنلاین

بله! با پیشرفت تکنولوژی و امکان دیدار از طریق اینترنت، بسیاری از روانپزشکان و مشاوران، خدمات مشاوره طلاق آنلاین را ارائه می‌دهند. شما می‌توانید با مراجعه حضوری به یک روانشناس خوب در تهران و شهرستان های دیگر، از خدمات مشاوره استفاده کنید و یا با اخذ نوبت مشاوره آنلاین، در هر کجای ایران و جهان که هستید، با روانشناس مربوطه خود در تعامل باشید.

بسیاری از ایرانیان مقیم خارج از کشور، در پیدا کردن مشاور طلاق فارسی زبان، به مشکل بر می‌خورند. اگر در این شرایط قرار دارید، می‌توانید از خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور دکتر کاشفی زاده استفاده کنید.

در مشاوره طلاق آنلاین چه مواردی مطرح می‌شود؟

در مشاوره طلاق آنلاین چه مواردی مطرح می‌شود؟

اصولا در جلسات اول مشاوره طلاق آنلاین، مشاور درباره خودتان و رابطه با همسرتان سوال خواهد پرسید تا با شرایط زندگی شما آشنا شود. بعد از اینکه ذهنیتی درباره ازدواج و رابطه زوجین پیدا کرد جلسات را به صورت تخصصی‌تر به سمت موضوع طلاق می‌برد. باید بدانید که صداقت در جلسات مشاوره حرف اول را می‌زند. اگر می‌خواهید از جلساتی که می‌روید نتیجه مطلوبی بگیرید باید به مشاور و روند جلسات اعتماد کنید و به سوالات مشاور با صداقت پاسخ دهید.

در جلسه مشاوره ممکن است درباره مشکلات به وجود آمده در رابطه زناشویی، آمادگی شما و همسرتان برای طلاق، مسائل مربوط به فرزندان و … صحبت شود. اینکه بخواهید از قبل تمامی سوالات و مسائل به صورت واضح مشخص باشد، امکان پذیر نیست زیرا ممکن است مسائل مختلفی پیش آید و نیاز شما در لحظه تغییر کند.

در جلسات مشاوره طلاق آنلاین بهتر است با خود صادق باشید و احساسات خود را بپذیرید و با آرامش و گفتگو، موارد را با کمک مشاور حل کنید. ایجاد تنش در جلسه مشاوره می‌تواند بازدهی جلسه آنلاین را تحت تاثیر قرار دهد. در صورتی که فرزند دارید حتما در مورد زندگی بعد از طلاق او با مشاور صحبت کنید و از مشاور بخواهید که راهنمایی‌هایی را برای ادامه زندگی فرزندتان ارائه دهد.

اثر مشاوره طلاق آنلاین بیشتر است یا حضوری

اثر مشاوره طلاق آنلاین بیشتر است یا حضوری

مشاوره طلاق آنلاین یا حضوری، هر کدام مزایای خاص خود را دارد. به عنوان مثال در مشاوره حضوری، زوجین می‌توانند به صورت همزمان در جلسه حضور داشته باشند و تسلط مشاور بر روی افراد بیشتر است اما در مشاوره طلاق آنلاین ممکن است مشاور نتواند شرایط را کنترل کند. البته تمامی این موارد به میزان حرفه‌ای بودن و تسلط مشاور بستگی دارد. از مزایای مشاوره طلاق آنلاین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱. مشاوره به صورت فوری و بدون تلف کردن وقت

در برخی موارد زوجین نیاز به مشاوره فوری دارند که این امر تنها با مشاوره آنلاین میسر می‌شود و اتلاف وقتی صورت نخواهد گرفت.

۲. کاهش هزینه‌ها و بازدهی بیشتر از جلسه

در مشاوره حضوری باید علاوه بر پرداخت هزینه رفت و آمد، فرد ممکن است در کلینیک ساعات یا دقایقی را معطل شود. همچنین در بسیاری از افراد در جلسات آنلاین بازدهی بهتری دارند و راحت‌تر می‌توانند ارتباط برقرار کنند.

۳. محرمانه بودن اطلاعات و شخصیت شما

در جلسات مشاوره طلاق بسیاری از زوجین نمی‌خواهند شناخته شوند و نمی‌توانند به راحتی در کلینیک ظاهر شوند. به همین دلیل جلسات آنلاین برای چنین افرادی بسیار موثرتر واقع می‌شود.

۴. دسترسی به بهترین مشاوران در شهرهای مختلف

برخی از افراد در مناطقی زندگی می‌کنند که مشاوران خوبی در دسترسشان نیست. مشاوره طلاق آنلاین می‌تواند بهترین راه ارتباطی این افراد با مشاوران حرفه‌ای و باتجربه در شهرهای بزرگ‌تر باشد.

آیا طلاق توافقی بدون مشاوره ممکن است؟

طلاق توافقی بدون مشاوره

طلاق توافقی بدون مشاوره امکان پذیر است اما این کار برای همه توصیه نمی‌شود. اگر با تمامی‌ حق و حقوق خود آشنایی دارید و حاضر هستید از بخشی یا بسیاری از آن‌ها در ازای طلاق توافقی گذشت کنید، می‌توانید از دریافت خدمات مشاوره طلاق، صرف نظر کنید.

همچنین، در برخی موارد، یکی یا هر دو زوجین، حاضر به رویارویی با طرف مقابل خود نیستند. فردی که در زندگی مشترک دچار آسیب های روحی و جسمی ‌بسیاری شده، با طی کردن جلسات مشاوره، ممکن است دچار آسیب های روحی و بعضا جسمی‌ بیشتری شود و روند طلاق را طولانی‌تر کند. در این شرایط، بهتر است طلاق با وکالت نامه انجام شود.

مشاوره قبل طلاق چگونه است؟

مشاوره قبل طلاق چگونه است؟

تعارض در هر رابطه‌‌ای از جمله ازدواج طبیعی است، اما برخی از زوج‌‌ها تلاش می‌کنند تا به تعارضات به شیوه‌‌ای سازنده رسیدگی کنند. اگر بحث و گفتگو با همسرتان به سرعت تبدیل به مشاجره می شود، مشاوره طلاق می تواند به شما کمک کند راه‌های بهتری برای حل مسائل زناشویی پیدا کنید.

مشاوره طلاق در دو موقعیت مفید است؛ اولین مورد این است که اگر شما و همسرتان به این فکر می کنید که آیا می توان رابطه شما را قبل از اینکه یکی از شما تقاضای طلاق کند نجات داد یا نه، در این شرایط مشاوره طلاق فضای امنی را برای بحث در مورد مشکلات خود و رسیدن به توافق در مورد اینکه آیا باید درخواست طلاق بدهید یا سعی کنید مشکلات خود را حل کنید، ارائه می دهد.

مورد دوم این است که اگر قبلاً درخواست طلاق داده‌اید و برای بررسی جزئیات به کمک نیاز دارید. یک مشاور باتجربه طلاق می تواند به شما در تصمیم گیری در مورد حضانت، شرایط مالی و نفقه فرزند کمک کند و از یک دعوای طولانی دادگاه که منجر به صدمه طولانی مدت می شود جلوگیری کند.

روانشناسان مجرب در زمینه خانواده درمانی، مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره طلاق، تخصص دیده‌اند و آماده ارائه خدمات به افراد واجد شرایط و مشاوره ایرانیان خارج از کشور به صورت آنلاین هستند.

آیا مشاوره قبل طلاق اجباری است

آیا مشاوره قبل طلاق اجباری است

بله، طبق قوانین جدید، مشاوره قبل از طلاق اجباری است. این کار با این هدف انجام شده که اگر امکان سازش و حل اختلاف بین زوجین مهیا بود، مشاور بتواند راهکاری برای آن ارائه دهد. با این حال، روند اجباری بودن آن در تمام دادگاه های کشور به یک صورت انجام نمی‌گیرد. در برخی از شهر های کشور، حضور هر دو نفر یا وکلای آن‌ها و در برخی دیگر، حضور یکی یا وکلای آن‌ها الزامی ‌است.

ضرورت مشاوره پیش از طلاق

ضرورت مشاوره پیش از طلاق

مشاوره طلاق می تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید طلاق بگیرید یا فقط برای حل اختلافات زناشویی ازدواج خود به کمک نیاز دارید.

یک مشاور و روانشناس مجرب همچنین می تواند به شما کمک کند تا تعارضات و مهارت های ارتباطی خود را بهبود ببخشید و همچنین به افزایش سلامت روان شما کمک می‌کند. بنابراین می توانید بدون داد و فریاد یا اتهامات و بحث‌های سخت و آزاردهنده را به کمک یک مشاور مدیریت کنید.

اگر شما هم با همسرتان به صورت مداوم بحث می کنید و احساس می‌کنید که باید از یکدیگر جدا شوید، است وقت آن است که با یک مشاور طلاق ملاقات کنید و به حل مشکلات زناشویی خود اقدام کنید چرا که این بحث‌های مداوم و طولانی مدت نه تنها زوجین بلکه فرزندان و روحیات آنها را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مزایای مشاوره تلفنی طلاق

مزایای مشاوره تلفنی طلاق

داشتن درمانگر مناسب برای اطمینان از اینکه شما و همسرتان با احساس راحتی در مورد مسائل زناشویی خود صحبت کنید، ضروری است. همانطور که به دنبال یک مشاور طلاق در نزدیکی محل زندگی خود مثلاً شهر تهران هستید، این را هم در نظر بگیرید که چه کسی بهترین روانشناس تهران است و به بهترین صورت این کار را انجام می دهد تا خیال هر دو شما را راحت کند.
م-شاور آنلاین و تلفنی به شما کمک می کند تا الگوهای تعاملی را که باعث تعارض می شوند شناسایی کنید و ریشه های قوی تری در خانواده خود بسازید.

شما می‌توانید از طریق تماس تلفنی، برای طیف وسیعی از اختلالات سلامت روان، حمایت، همدلی و شفقت را بیابید. شما با مشاوره تلفنی طلاق می توانید کمک بخواهید، احساسات خود را با بهترین درمانگر در میان بگذارید.
مشاوره تلفنی مزایای زیادی نسبت به مشاوره حضوری سنتی دارد که مراجعه کنندگان از آن لذت می برند. در اینجا برخی از دلایلی است که مشتریان مشاوره آنلاین را برای نیازهای سلامت روان و مشاوره طلاق خود انتخاب کرده اند، ارائه داده‌ایم.

داشتن حریم خصوصی، از آنجایی که می‌‌توانید از هر نقطه به بهترین مشاوران و روانشناسان دسترسی داشته باشید، می‌توانید از درمان با کیفیت هم با حفظ حریم خصوصی خود در خانه لذت ببرید.

راحتی، از آنجایی که شما کنترل محیط خود را در دست دارید، می توانید آن را طوری تنظیم کنید که جلسه خود را تا حد امکان راحت تر دریافت کنید. راحت بودن در جلسه و داشتن یک تجربه شخصی می تواند به شما کمک کند روی کاری که باید انجام دهید تمرکز بهتری داشته باشید.

از دیگر مزایای مشاوره طلاق تلفنی می‌توان به سرعت در خدمات و ارتباط شخصی بهتر با مشاور بدون قضاوت شدن و تاثیر گذار بودن آن اشاره کرد.

مدت زمان طلاق توافقی بعد از مشاوره چقدر است؟

مدت زمان طلاق توافقی بعد از مشاوره چقدر است؟

به طور کلی، طلاق توافقی روند کوتاه تری نسبت به طلاق غیر توافقی دارد. با اجباری شدن طی کردن مراحل مشاوره طلاق توافقی، مدت زمانی که طول می‌کشد تا گواهی عدم انصراف از طلاق صادر شود، حدودا 45 روز است.

با این حال، روند و مدت زمان قطعی به سرانجام رسیدن طلاق در تمام شهر های کشور یکسان نیست.

به دلیل افزایش آمار ثبت طلاق در شعب مختلف در تاریخ 25 ام تا اول هر ماه، در خواست طلاق توافقی که در این بازه زمانی ثبت شود، معمولا ارجاع نمی‌شود و روند طولانی تری خواهد داشت. صدور رای در شهر های پر جمعیت‌تر، معمولا بسیار بیشتر از شهر های کم جمعیت، به تعویق می‌افتد.

وجود نواقص در شروط ضمن عقد نیز، باعث به تعویق افتادن مراحل طلاق توافقی می‌شود. تمام این شرایط باعث می‌شوند که مدت زمان طلاق توافقی متغیر باشد.

سخن پایانی

پایان یک زندگی مشترک، همیشه با رنج و سختی همراه است. طلاق، اتفاق خوب و خوشایندی نیست اما گاهی اوقات، تنها راه برای پایان دادن به سختی و ناملایمات یک زندگی مشترک است. در شرایطی که احساس می‌کنید هیچ راهکاری برای ادامه زندگی ندارید و قصدتان جدا شدن است، بهتر است از خدمات مشاوره قبل از طلاق استفاده کنید.

در جلسات مشاوره، با راهکار های حل اختلاف و حق و حقوقی که دارید، به خوبی آشنا می‌شوید. البته لازم به ذکر است که می‌بایست در انتخاب مشاور و روانشناس خود، به خوبی تحقیق کنید و بهترین گزینه های موجود را انتخاب نمایید.

دکتر مهسا کاشفی زاده، عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن روانشناسان ایران و دارای مدرک دکتری روانشناسی تخصصی، مفتخر است تا با ارائه خدمات روانشناسی، مشاوره قبل طلاق و … در خدمت شما عزیزان باشد. جهت اطلاع از نحوه ارتباط، به صفحه تماس با ما مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here