روانشناس ایرانی در کانادا

از مهم‌ترین تصمیمات بسیاری از افراد می‌توان مهاجرت به کشور کانادا یا ایالت‌های آن اشاره کرد. برخی از افراد پس از مهاجرت ممکن است نتوانند به خوبی با محیط آنجا کنار بیایند لذا انتخاب روانشناس ایرانی در کانادا به دلیل آشنایی با فرهنگ ایرانیان بهتر می‌تواند مشکلات آنها را شناسایی و حل کند. روانشناس ایرانی در کانادا شما را در حل مسائل خانوادگی یاری می‌کند اما برای پیدا کردن یک روانشناس ایرانی در کانادا که بتواند به شما مشاوره دهد باید دانش و بینش، اخلاقیات و قدرت ارتباط و.. روانشناس را مد نظر داشته باشید.

روانشناس ایرانی در کانادا

برای مشاوره خانواده آنلاین و تلفنی با دکتر مهسا کاشفی زاده میتوانید با شماره تماس 09121433438 از طریق واتساپ در تماس باشید. 

یکی از چالش‌هایی که ایرانیان مقیم کشور‌های خارجی با آن مواجه می‌شوند، پیدا کردن یک روانشناس فارسی زبان ماهر و باتجربه است. گاهی اوقات، افراد نیاز دارند که بتوانند مشکلات و معضلات زندگی خود را با فردی متخصص و آگاه در میان بگذارند و از او مشورت بخواهند. ایرانیانی که به کشور کانادا مهاجرت کرده‌اند، برای انتخاب روانشناس ایرانی در کانادا می‌بایست نکات و مواردی را مد نظر قرار دهند.

در ادامه سعی کرده‌ایم شما را با بهترین روانشناس ایرانی و زمان مراجعه به روانشناس خانواده آشنا کنیم. همچنین دلایل انتخاب مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در کانادا را بیان کرده‌ایم پس در ادامه مطلب همراه ما باشید.

توضیح کلی درباره‌ی کشور کانادا

توضیح کلی درباره‌ی کشور کانادا

انسان‌ها در طول زندگی خود، تجربیات تلخ و شیرین زیادی را تجربه می‌کنند. برخی از این تجربیات، می‌توانند بار روانی سنگینی را برای فرد به همراه داشته باشد.

مهاجرت کردن، همواره کاری سخت و دشوار بوده و نیازمند روحیه‌ای قوی و صبر زیاد است. در صورتی که فرد قبل از مهاجرت، با مشکلات روانی و یا مسائل سخت دست و پنجه نرم می‌کرده، مهاجرت کردن نه تنها باعث از بین بردن این مشکلات نمی‌شود، بلکه در شرایطی می‌تواند زخم‌های روحی را عمیق‌تر کرده و او را با مشکلات بیشتری مواجه کند.

یکی از کشورهایی که به دلیل سیاست‌های خوب مهاجر‌پذیری، به خانه جدید بسیاری از ایرانیان تبدیل شده، کشور کانادا است. شهر‌های بزرگی مانند مونترال و ونکوور ، پر از فرصت‌های شغلی و تحصیلی جدید است و به همین دلیل، شناخت بهترین مشاور ایرانی در کانادا به ایرانیان کمک می‌کند تا کیفیت و سطح زندگی خود را با سرعت بیشتری ارتقا دهند.

از نظر ملیت و زبان تکلم، کانادا یکی از متنوع‌ترین کشور‌ها است. تنوع نژادی بالا و تکلم به بیش از 140 زبان مختلف، باعث شده که گوناگونی و تفاوت‌های زیادی در بین ساکنین این کشور وجود داشته باشد. این تفاوت‌ها و عدم یکدستی، یکی از چالش‌هایی است که ایرانیان در بدو ورود با آن روبرو می‌شوند.

معمولا نسل اول مهاجرین، به آداب و رسوم گذشته خود مقید می‌مانند و فرزندان و نسل‌های بعد، راحت‌تر می‌توانند با آداب و رسوم و سنت‌های کشور میزبان سازگار شوند. در نتیجه، آسیب‌پذیری نسل اول همیشه سخت‌تر است؛ چرا که باید با هجوم افکار و سنت‌های جدید مقابله کند و همچنان بر سر عقاید و تفکرات خود بماند.

چنین اختلافاتی بین نسل‌های مختلف یک خانواده، باعث ازهم‎گسیختگی و دور شدن افراد خانواده از یکدیگر می‌شود و ممکن است بنیان خانواده را سست کرده و حتی از هم بپاشاند. از طرفی، استرس و فشار‌های روانی زندگی و کار در کشور غریبه نیز می‌تواند باری بر روی دوش خانواده باشد و باعث بدتر شدن اوضاع شود.

نبودن خدمات دولتی و بدو ورود به کانادا، شناخت کم از زبان جدید و راهکارهای بعضا اشتباهی که دوستان و آشنایان برای حل مشکلات مطرح می‌کنند نیز باعث تشدید مسائل می‌شود.

از این رو، خانواده‌های مهاجر می‌بایست برای غلبه بر مشکلات در ابتدایی‌ترین مراحل، به نزدیک‌ترین روانشناس هم‎زبان در محل زندگی خود مراجعه کنند. به عنوان مثال، افرادی که ساکن مونترال هستند، باید به دنبال روانشناس ایرانی در مونترال باشند.

چگونه یک روانشناس ایرانی در ونکوور یا مونترال کانادا پیدا کنیم؟

چگونه یک روانشناس ایرانی در تورنتو، ونکوور یا مونترال کانادا پیدا کنیم؟

انتخاب مشاور ایرانی خارج از کشور اهمیت زیادی دارد؛ زیرا زمانی که افراد به دلایل مختلفی مانند تحصیل، فرار از خاطرات گذشته و.. به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند، برای کنار آمدن با محیط جدید به مشاوره نیاز خواهند داشت. بنابراین برای پیدا کردن روانشناس ایرانی در ونکوور یا مونترال کانادا باید قبل از هر چیزی با خصوصیات آنها توجه داشته باشید تا بتوانید روانشناس ایرانی مناسبی را پیدا کنید.

در ادامه برخی از خصوصیات آنها را بیان می‌کنیم تا با در نظر داشتن این خصوصیات روانشناس مناسب خود را انتخاب نمایید اما به طور کلی می‌توانید از دوستان و آشنایان که قبلا تجربه روان درمانی داشته‌اند سوال کنید. آنها به دلیل شناخت کافی از روانشناس می‌توانند درباره اخلاق، قدرت ارتباط و… اطلاعات کافی به شما دهند.

سوالی که برای مهاجران مطرح می‌شود این است که چطور می‌توانیم یک روانشناس ایرانی در کانادا پیدا کنیم که دارای مهارت‌های لازم باشد و بتواند برای مشکلات ما، راهکار و طرح‌های خوبی ارائه دهد؟

بسیاری از افرادی که به دنبال روانشناس و مشاور هستند، نمی‌دانند خصوصیات و ویژگی‌های یک روانشناس خوب چه چیز‌هایی است و باید چه انتظاری از درمانگر خود داشته باشند. یک درمانگر خوب، متعهد، باتجربه و آگاه، با طرح مسئله از جانب شما، پس از بررسی اوضاع و شرایط، سعی در ارائه مناسب‌ترین راهکار را دارد و خود را ملزم می‌داند که یک قضاوت بی‌طرفانه انجام دهد.

در صورتی که روانشناس انتخاب شده، واجد شرایط نبوده و ویژگی‌های لازم را نداشته باشد، امکان اینکه با مشاوره نادرست و اشتباه، آسیب‌ها را دو یا چندین برابر کند، وجود دارد.

در‌ بخش بعدی، قصد داریم درباره ویژگی‌هایی که یک روانشناس ایرانی در آمریکا، کانادا و هر کشور دیگری می‌بایست داشته باشد را عنوان کرده و درباره آن‌ها به طور مفصل صحبت کنیم.

ویژگی‌های یک روانشناس ایرانی در ونکوور یا مونترال

ویژگی‌های یک روانشناس ایرانی در تورنتو، ونکوور یا مونترال

ذهنیتی که اکثر افراد از یک روانشناس خوب دارند، یک فرد آرام، صبور، شنونده و مهربان است که بدون قضاوت کردن، حرف‌ها را گوش داده و با دانش و آگاهی زیاد خود، بهترین و مناسب‌ترین راهکار را به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

حقیقت این است که یک روانشناس خوب، علاوه بر موارد بالا، باید دارای ویژگی‌های دیگری نیز باشد. مهمترین ویژگی‌هایی که یک روانشناس ایرانی در کانادا و دیگر کشور‌ها باید داشته باشد عبارتند از:

۱- دانش و بینش

با اینکه میزان دانش و آگاهی روانشناس را می‌توان از طریق تحصیلات و آثار منتشر شده‌اش شناخت، اما حقیقت این است که جهان‌بینی و نگرش روانشناس یکی از مهم‌ترین مواردی است که بر روی دانش و بینش او تاثیر می‌گذارند.

اینکه روانشناس تا چه اندازه نسبت به مسائلی که مطرح می‌شوند انعطاف‌پذیر است و آن‌ها را بدون هیچگونه قضاوتی تحلیل و بررسی می‌کند، اهمیت زیادی دارد. آیا روانشناس، سنت‌ها و عقاید خوب و درست را محترم می‌شمارد؟ آیا پدیده‌های روز دنیا را بدون هیچ پیش‎داوری‌ای بررسی می‌کند؟ آیا از منابع مختلفی برای بالا بردن سطح دانش خود استفاده می‌کند؟

دانش روانشناس بدون داشتن حس همدلی و پذیرش نسبت به مراجعه‌کننده، تقریبا هیچ ارزشی ندارد. چنانچه روانشناس سطح سواد بالایی داشته باشد اما نتواند حس همدلی و پذیرش را بدون هیچگونه قضاوتی به مراجعه‌کننده خود القا کند، نمی‌تواند ارتباط خوبی با او برقرار کرده و مشکلات وی را حل نماید.

2. حس همدلی

همدلی روانشناس به معنای توانایی درک احساس مراجعه‌کننده و انتقال احساس پذیرفته شدن به او می‌باشد. چنانچه روانشناس در طول جلسات مشاوره، با بیان خود سعی در قدرت نمایی یا به رخ کشیدن برتری خود را داشته باشد، مراجعه‌کننده به راحتی می‌تواند تشخیص دهد که درمانگر او با احساس خود‎ برتر‌بینی اشباع شده و نمی‌تواند مشکلات وی را حل نماید.

ایجاد رابطه صمیمانه و امن یکی از ملزومات جلسات مشاوره می‌باشد؛ چرا که مراجعه‌کننده بدون داشتن احساس پذیرفته و درک شدن، نمی‌تواند آنطور که باید مسائل خود را مطرح کرده و راهکار دقیق را دریافت کند. ایجاد حس همدلی مخصوصا اگر ریشه مشکلات در دوران کودکی و گذشته فرد باشند، اهمیت بالایی پیدا می‌کند؛ زیرا مطرح کردن چنین مشکلاتی، به احساس صمیمیت زیادی نیاز دارد.

3. احساس پذیرفته شدن

درمانگر می‌بایست به دور از هرگونه پیش‎داوری یا خود برتربینی‌ای، به مراجعه‌کننده حس پذیرفته شدن را القا کند. این کار، با عدم نشان دادن واکنش‌های تند در زمان طرح و حل مسئله و مشکلات زندگی مراجعه‌کننده محقق می‌شود.

روانشناس می‌بایست مراجعه‌کننده را فارغ از نژاد، نگرش، مذهب، عقیده، میزان دارایی، تحصیلات و… بپذیرد و و با ایجاد یک جو صمیمی، به او کمک کند تا تنش‌ها را در محیط جلسات مشاوره کمتر کرده و احساس امنیت و راحتی را ایجاد نماید.

اگر مراجعه‌کننده بداند که با بیان نظرات و مشکلات خود مورد قضاوت قرار نمی‌گیرد و نصیحت یا ترد نمی‌شود، اتفاقات و نظرات خود را بهتر شرح می‌دهد و روانشناس نیز می‌تواند راهکارهای دقیق‎تری را مطرح کند. دقت کنید که روانشناس یا مشاور، نقش کشیش یا روحانی را ندارند. در نتیجه، در مواردی که نیازی به موعظه وجود ندارد، تنها می‌بایست به صحبت‌ها گوش داده و مشکلات را بررسی نماید.

صبر، حوصله و گوش دادن دقیق به صحبت‌های مراجعه‎کننده، می‌تواند به ایجاد حس پذیرش در او کمک کند.

4. اخلاقیات

هیچ انسانی دوست ندارد برای حل مشکلات خود، به روانشناس و مشاوری که اصول اخلاقی را رعایت نمی‌کند و فاقد هرگونه ارزش و اخلاقیاتی است، مراجعه نماید. اینکه مراجعه‌کننده به هر دلیلی احساس معذب بودن، مورد سوء استفاده قرار گرفتن، ناامنی بابت فاش شدن اطلاعات و هر احساس ناخوشایند دیگری داشته باشد، باعث معکوس شدن نتیجه مشاوره شده و ممکن است تاثیرات مخربی در زندگی او داشته باشد.

هرچه روانشناس از اخلاقیات بالاتری برخوردار باشد، احساس امنیت، همدلی و پذیرفته شدن بیشتری به مراجعه‌کننده القا می‌شود و همچنین نشان دهنده این است که درمانگر از دانش و بینش بالایی برخوردار است.

5. تشویق و حمایت

تشویق و ایجاد انگیزه در مراجعه‌کننده، یکی از مهمترین مواردی است که باعث تمایل به پایبندی به روند درمان می‌شود. روانشناس باید به مراجعه‌کننده تاکید کند که مشکلات او موقتی است و با تغییر نگرش و یا مصرف دارو (در صورت نیاز)، می‌تواند تمامی سختی‌ها را پشت سر بگذارد.

گاهی اوقات، برخی بیماران به تشویق و حمایت بیشتری نسبت به سایرین نیاز دارند. مهارت و صبر روانشناس در چنین مواردی، کمک می‌کند تا بیمار را همراهی کرده و به وی کمک کند تا مراحل درمان را با موفقیت بیشتری طی نماید.

6. قدرت ارتباط

قدرت بیان مسائل و راهکار‌ها، یکی از ابزارهای مهمی است که باعث ارتباط بهتر بین درمانگر و مراجعه‌کننده می‌شود. زمانی که درمانگر نتواند منظور و مفاهیم را به صورت درست و مناسب انتقال دارد، احتمال ایجاد سوء تفاهم و یا ناموفق بودن روند مشاوره بسیار بالا می‌رود.

هیچ کسی دوست ندارد برای حل مشکلات زندگی خود، به یک روانشناس اخمو، بداخلاق و کم حرف مراجعه نماید. در نتیجه، شوخ طبعی، قدرت کلامی بالا و راحت بودن در زمان بیان نظرات از جانب روانشناس، به او و مراجعه‌کننده کمک می‌کند تا ارتباط بهتر و قوی تری با یکدیگر داشته باشند.

7. آشنایی با قوانین و فرهنگ کشور میزبان

برای زندگی در هر کشوری، ملزم به آشنایی با قوانین و فرهنگ آن هستید؛ چرا که این موارد، نحوه و کیفیت زندگی ما را مشخص می‌کنند. به عنوان مثال، روانشناس ایرانی در استرالیا می‌بایست با قوانین و شرایط زندگی در آن کشور به خوبی آشنا باشد تا بتواند بهترین تصمیمات و راهکار‌های لازم را به مراجعه‌کننده ارائه دهد.

بهترین روانشناس ایرانی در ونکوور، مونترال کانادا چه کسی است؟

بهترین روانشناس ایرانی در تورنتو، ونکوور، مونترال کانادا چه کسی است؟

افرادی که در ونکوور و مونترال کانادا زندگی می‌کنند برای حل مشکلات خود به مشاورهایی نیاز دارند که مسائل خانوادگی، ازدواج، طلاق و.. آنها را برطرف کند. مشاوری که هم زبان و همدل شما باشد بهتر می‌تواند مشکلات شما را درک کند و شما نیز با آنها احساس راحتی بیشتری خواهید داشت.

اینکه کدام یک از روانشناسان ایرانی ساکن شهر‌های کانادا، بالاترین مهارت را دارند و بهترین خدمات را ارائه می‌دهند، به عوامل زیادی بستگی دارد. ممکن است انتظارات هر فرد از روانشناس خوب، نسبت به فرد دیگر متفاوت باشد.

برای پیدا کردن بهترین گزینه‌های موجود، سه راه کلی در پیش رو دارید.

اولین راه این است که در شهر محل زندگی خود، از دوستان و آشنایان فارسی زبان خود پرس و جو کنید و از آن‌ها بخواهید با توجه به تجربیات و شنیده‌های خودشان، بهترین روانشناس ایرانی در کانادا را معرفی کنند. با کمی تحقیق بیشتر، می‌توانید از حوزه تخصص روانشناسان معرفی شده آگاه شوید و با توجه به نوع مشکلاتتان، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

به طور مثال، اگر مشکل شما این است که در خانواده‌تان دچار تنش شده‌اید، می‌توانید به روانشناسی که در حوزه خانواده تخصص دارد مراجعه کنید. و یا اگر در تربیت کودک خود سوالی داشته یا به مشکل خورده‌اید، می‌توانید به روانشناسی که در حوزه کودک تخصص دارد مراجعه نمایید. مواردی مانند اضطراب، وسواس، افسردگی و مشکلاتی از این دست نیز حوزه تخصصی جداگانه خود را دارند.

راه دیگر این است که از متخصصین و پزشکان ایرانی و یا افرادی که در حوزه روانشناسی فعالیت دارند، درباره روانشناس ایرانی در مونترال و سایر شهرهای کانادا پرس و جو کنید و از آن‌ها بخواهید بهترین گزینه‌ها را پیشنهاد کنند.

با گشت و گذار در اینترنت و رسانه‌های اجتماعی نیز می‌توانید به لیست و آدرس روانشناسان ایرانی حاضر در کشور کانادا دسترسی داشته باشید.

مشاوره خانواده در کانادا در چه زمینه‌هایی انجام می‌شود؟

مشاوره خانواده در کانادا

خانواده نهادی است که رفاه رشدی، جسمی و ذهنی اعضای خانواده را فراهم می‌کند اما گاهی اوقات با مشکلاتی روبرو شده و به مشاور خانواده نیاز پیدا می‌کند. مشاوره خانواده در کانادا در زمینه حل مشکلات خانوادگی مانند طلاق و جدایی انجام می‌شود بنابراین آنها سعی می‌کنند مشکلات مربوط به خانواده را حل کنند. آنها به صورت گروهی یا تکی با اعضای خانواده ارتباط برقرار کرده و شما را در حل تعارضات خانوادگی یاری می‌کنند. زمانی که مشکلات به موقع برطرف شوند، از طلاق و جدایی پیشگیری خواهد شد. علاوه بر این، کمک گرفتن از مشاوره سبب تحکیم بنیان خانواده شده و از بروز ناهنجاری‌های اجتماعی پیشگیری می‌کند.

چرا مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در کانادا را انتخاب کنیم؟

مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در کانادا

بسیاری از افراد مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در کانادا را بر دیگر روانشناسان کانادایی ترجیح می‌دهند، علت آن هم این است که افراد برای مشاوره و درمان نیاز دارند با کسی هم صحبت شوند که زبان آنها همانند خودشان باشد. آنها با این انتخاب می‌خواهند مکنونات ذهنی را به راحتی و بدون فکر کردن بیان کنند. بنابراین می‌توانند مشاوره آنلاین خود را به صورت تصویری یا صوتی برقرار کنند. شما نیز می‌توانید با مشاوره ازدواج، خانواده و.. به صورت آنلاین ارتباط برقرار کرده و مشکلات خود را با او در میان بگذارید. برخی از افراد علاقه دارند که با مشاور خود تصویری ارتباط برقرار کنند تا با دیدن چهره مشاور احساس نزدیکی بیشتری کنند اما عده‌ای این کار را دوست ندارند و ترجیح می‌دهند بدون دیدن مشاور افکار ذهنی خود را ارائه دهند، از این رو می‌توانند از مشاوره صوتی استفاده کنند.

چه زمانی به مشاوره خانواده در کانادا مراجعه کنیم؟

مشاوره خانواده در تورنتو

اغلب افراد تصور می‌کنند که مراجعه افراد به مشاور روانشناسی برای زمانی است که اختلافات جدی شده باشد. به گونه‌ای که برخی از افراد در هنگام از هم پاشیدن خانواده تصمیم می‌گیرند از خدمات مشاوره استفاده کنند اما گاهی خانواده‌ها به دلایل مختلفی دچار تنش‌هایی می‌شوند که حل آنها از طریق مشاور متخصص سریع‌تر انجام می‌گیرد. بنابراین می‌توانید برای حل مشکلات خود از مشاوران خانواده کمک گرفته و زندگی خود را مستحکم‌تر کنید. به طور کلی مشکلات خانواده به علت موارد زیر ایجاد می‌شود پس اگر شما در کانادا زندگی می‌کنید، در هنگام وجود این مشکلات حتما به مشاور خانواده در کانادا مراجعه کنید.

1- مشکلات همسران

از اصلی‌ترین مشکلات خانواده می‌توان به مشکلات میان همسران اشاره کرد. وقتی رابطه میان زن و شوهر با مشکل روبرو شود شما باید هر چه سریعتر به مشاوران خانواده مراجعه کرده و مشکل خود را با او در میان بگذارید. در چنین شرایطی مشاور با تجربه خود به شما کمک می‌کند تا رابطه میان شما به درستی مدیریت شود. با آموزش درست – مشاوره طلاق– می‌توانید از طلاق و فروپاشی بنیان خانواده جلوگیری کرده و زندگی بدون مشکلی را ایجاد کنید.

2- مشکلات فرزندان با یکدیگر

داشتن خواهر و برادر از آرزوهای بسیاری از افراد می‌باشد اما همیشه با یکدیگر رابطه صمیمی ندارند. مشاور کودک و نوجوانان می‌تواند برخی از مشکلات آنها را برطرف می‌کند اما گاهی مشکلات آنها به کل خانواده آسیب وارد کند. از این رو نیاز به مشاوران خانواده احساس می‌شود. بنابراین با مشورت و استفاده از توصیه‌های آنها می‌توانید تنش‌های آنها را سریع‌تر برطرف نمایید.

3- مشکلات پدر و مادر با فرزندان

از مهم‌ترین روابط عاطفی در زندگی انسان‌ها، رابطه میان فرزند با پدر و مادر می‌باشد که گاهی اوقات این رابطه با مشکل روبرو می‌شود. بنابراین هنگامی که در رابطه آنها تنشی ایجاد شود ممکن است کل خانواده به خطر بیفتد. گاهی اوقات نیز به دلیل نگرانی‌های بیش از حد والدین یا سرکشی آنها، رابطه پدر و مادر با فرزندان دچار مشکل می‌شود. در چنین زمانی باید به مشاور خانواده کانادا مراجعه کنید تا با راهنمایی او رابطه میان شما بهبود یابد.

دکتر مهسا کاشفی زاده بهترین روانشناس ایرانی در کانادا

دکتر مهسا کاشفی زاده بهترین روانشناس ایرانی در کانادا

دریافت خدمات روانشناسی برای ایران مقیم کشور‌هایی نظیر آمریکا، کانادا، استرالیا و… که از لحاظ جغرافیایی، نسبت به کشور ایران در فاصله دوری قرار دارند، گاهی اوقات کاری سخت و مشکل به نظر می‌رسد.

دکتر مهسا کاشفی زاده عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن روانشناسان ایران، با سال‌ها تجربه و فعالیت در زمینه‌های مختلفی نظیر مشاوره فردی، مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده، در حال خدمت‎رسانی به ایرانیان ساکن کشور‌های مختلف می‌باشد.

عزیزانی که مقیم کشور کانادا هستند، برای دریافت خدمات مشاوره با بهترین کیفیت و نتیجه، می‌توانند جهت تعیین وقت قبلی، از طریق اطلاعات تماس نسبت به رزرو زمان مشاوره اقدام نمایند.

نتیجه گیری

معمولا افرادی که به کشورهای دیگری همچون ونکوور و مونترال کانادا مهاجرت می‌کنند برای حل مسائل خود، مشاوره آنلاین با روانشناس ایرانی در کانادا را انتخاب می‌کنند؛ زیرا با مشاوره گرفتن با هم زبان خودشان احساس رضایت بیشتری کرده و راحت‌تر می‌توانند مسائل خود را بیان کنند. از آنجایی که افراد برای حل مسائل مختلفی از جمله مشکلات خانوادگی، مشکلات فرزندان و.. به مشاور نیاز خواهند داشت، برای انتخاب روانشناس باید از تجربه روان درمانی افراد دیگر استفاده کنند یا موفقیت آنها را در حل مسائل در نظر داشته باشند. از این رو دکتر مهسا کاشفی زاده گزینه مناسبی می‌باشد؛ زیرا در تمامی زمینه‌های خانواده، ازدواج، کودک و نوجوان و.. تجربه کافی دارد و می‌تواند مشکلات را به راحتی حل و فصل نماید. بنابراین با انتخاب این روانشناس می‌توانید خیالتان برای حل مشکلات راحت باشد.

سوالات متداول

آیا مهاجرت می‌تواند تاثیر روانی مخربی برای مهاجران داشته باشد؟

بله. مهاجرت حتی به کشور‌هایی که از نظر فرهنگی به کشور مبدا نزدیک هستند نیز می‌تواند با چالش‌ها و مشکلاتی همراه باشد. افسردگی، استرس، اضطراب، گوشه‎گیری و… تنها موارد کوچکی از مشکلاتی هستند که ممکن است پس از مهاجرت، گریبان‎گیر افراد شوند.

مراجعه به یک روانشناس و مشاور ایرانی، تا چه اندازه می‌تواند به حل مشکلات کمک کند؟

روانشناسی که با محیط کشور جدید آشنا بوده و همچنین فرهنگ کشور ایران را به خوبی درک و لمس کرده، دید واقع‎بینانه‎تری نسبت به مشکلات دارد. همچنین، معمولا در ابتدای مهاجرت، مشکل یادگیری زبان و انتقال درست مفاهیم وجود دارد. بهتر است در چنین مواقعی، از خدمات یک روانشناس فارسی زبان استفاده نمایید.

آیا امکان مراجعه غیر حضوری به روانشناس وجود دارد؟

بله. در صورت تمایل و دور بودن راه، می‌توانید از خدمات مشاوره روانشناسی غیر حضوری استفاده نمایید.