روانشناس خوب در تهران

0
112
روانشناس خوب در تهران

حرفه‌های انگشت شمار و خاصی وجود دارند که مانند روانشناسی کاربردی هستند. این رشته یا به عبارتی یک روانشناس خوب باید در موضوعات و حوزه‌های مختلف مانند مطالعات رفتاری، علوم پزشکی، آنالیز بالینی، مسائل حقوقی و جامعه شناسی تخصص داشته باشد. روانشناسان باتجربه و متبحر از این ویژگی‌های بین فردی برخوردارند و با بهره گیری از دانش و تجارب خود به طور موثرتر مراجعان را درمان می‌کنند. فرقی ندارد در کجای تهران و حتی ایران زندگی می‌کنید، به راحتی و به صورت آنلاین و حضوری می‌توانید به یک روانشناس خوب در تهران مراجعه کنید که با مهربانی، درک و دلسوزی به شما در حل مسائل کمک کند. ما در این بخش ویژگی‌های یک روانشناس خوب در تهران و نحوه یافتن بهترین مشاور در تهران را بررسی می‌کنیم.

مشاوره آنلاین

برای مشاوره خانواده آنلاین و تلفنی با دکتر مهسا کاشفی زاده میتوانید با شماره تماس 09121433438 از طریق ایمو در تماس باشید. 

ویژگی‌های بهترین دکتر روانشناس در تهران

بهترین دکتر روانشناس در تهران

زمانی که به واژه روانشناس فکر می‌کنید، بی درنگ فردی صبور، شنونده خوب و درک بالا در ذهن شما تداعی می‌شود. اگرچه یک روانشناس خوب در تهران دارای این ویژگی‌ها است اما ویژگی‌های مهم و تاثیرگذار دیگر نیز وجود دارند. از این رو ویژگی‌های بهترین روانشناس را بیان می‌کنیم.

برخورداری از مهارت‌های تحلیلی

یکی از مهارت‌های مهم در رشته روانشناسی مهارت آنالیز است. اگر روانشناس توانایی تحلیل رفتار، سابقه و محیط خانوادگی و اجتماعی مراجعه کننده را داشته باشد، درمان موثرتری را ارائه می‌دهد. به عبارتی یک روانشناس خوب اطلاعات به دست آورده از مراجع را به منظور پیشرفت در روند درمان و انتخاب بهترین روش درمان تجزیه و تحلیل می‌کند. روانشناس بودن فقط گوش دادن به مشکلات مراجعه کننده نیست.

برخورداری از مهارت‌های ارتباطی

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم داشتن مهارت‌های ارتباطی خوب است. یک روانشناس خوب باید بتوانند با مراجعین، سایر روانشناسان و روانپزشکان و سایر افراد به خوبی ارتباط برقرار کند و به صورت موثر افکار و برنامه‌های خود را منتقل کند.

برخورداری از مهارت‌های مشاهده‌ای

اکثر روش‌های درمانی با مشاهدات دقیق صورت می‌گیرد. یک مشاوره روانشناس خوب باید بتواند با بررسی زبان بدن، حالات چهره و نحوه رفتار مراجع به اطلاعات مفیدی درباره خود مراجع یا خانواده او دست یابد.

صبور بودن

یک مشاور خوب باید صبور باشد. زیرا او به افراد کمک می‌کند چالش‌های خود را حل کند و این کار به زمان زیادی نیاز دارد. لازم است به مراجعان زمان کافی برای پذیرش و انجام تمرینات داده شود.

اجتماعی و مردمی بودن

روانشناس روزانه با هزاران نفر در ارتباط است در نتیجه توانایی برقراری روابط اجتماعی کاملا ضروری است.

رعایت مرز و حریم حرفه‌ایی

مشاور خوب به مرزها پایبند است و هرگز حریم روابط حرفه‌ای و درمانی را زیر پا نمی‌گذارد. پس از ساعات کاری، مراجعان طبق دستورالعمل داده شده از روانشناس کمک می‌گیرند.

نداشتن تعصب و تبعیض

لازم است روانشناس تفاوت‌های فرهنگی، نژادی، قدرتی و … را درک کند و تعصبات شخصی خود را کنار بگذارد و منصفانه و عادلانه به درمان مراجعه کننده بپردازد.

برخورداری از مهارت حل مسئله

در بیشتر مواقع دلیل مراجعه کردن افراد به مشاور خوب در تهران، عدم توانایی آنها یا خانواده‌ها در حل مشکلات به تنهایی است. در نتیجه روانشناس باید توانایی حل مسائل را داشته باشد و با به کارگیری کمی ابتکار و خلاقیت راه حل را بیابد.

قابل اعتماد بودن

ضروری‌ترین ویژگی، قابلیت اطمینان است. اگر مراجعه نتواند به روانشناس اعتماد کند، هرگز رابطه درمانی خوبی شکل نمی‌گیرد. ایجاد احساس امنیت و اعتماد بین مراجعه کننده و روانشناس تنها راه درمانی موثر است.

نکات مهم در انتخاب دکتر روانشناس در تهران

دکتر روانشناس در تهران

بدون شک هنگام درگیری با مشکلات احساسی، ذهنی، شخصیتی، روابط عاطفی و … کمک گرفتن کمی دشوار است. اما هرچه زودتر برای رفع مشکل خود به روانشناس مراجعه کنید، به نتیجه بهتری دست می‌یابید. در ادامه نکات مهم در انتخاب بهترین روانشناس تهران را بیان می‌کنیم.

درباره اعتبار مدرک روانشناس تحقیق کنید.

مطمئن شوید که مدرک روانشناس انتخابی شما از اعتبار لازم برخوردار است. اعتبار مدرک نشان دهنده این است که روانشناس از آموزش، مهارت و تجربه کافی برای ارائه خدمات مشاوره روانشناسی برخوردار است. همچنین ممکن است روانشناس دارای گواهینامه‌های اضافی در حوزه روانشناسی بالینی، روانشناسان کودک و نوجوان یا روانشناس شناختی و رفتاری باشد که بینگر مهارت بیشتر روانشناس است.

به تجربه روانشناس دقت کنید.

هنگامی که دچار این دست مشکلات می‌شوید، تجربه روانشناس اهمیت زیادی دارد. هرچه روانشناس تجربه و سابقه بیشتری داشته باشد امکان کسب نتایج بهتر بیشتر است. از بیماران دیگر که شرایط مشابه شما را دارند پرس و جو کنید.

در نظر گرفتن جنسیت روانشناس

از آنجا که در جلسات درمان می‌خواهید درباره مشکلات و مسائل شخصی خود صحبت کنید، ضروری است که با روانشناس احساس راحتی داشته باشید. حتی ممکن است خودتان دیدگاه مثبت یا منفی درباره جنسیت داشته باشید. از این رو ضروری است که جنسیت روانشناس را در نظر بگیرید.

توجه به نحوه ارتباط

در اولین جلسه درمان درباره شرایط و مسائل مهم خود از روانشناس سوال بپرسید و به نحوه برخود وی توجه کنید. اگر نحوه واکنش و درک روانشناس راحت بودید به درمان خود ادامه دهید. در غیر این صورت روانشناسی را بیابید که اولویت‌های درمانی شما اهمیت دهد.

بررسی نظرسنجی رضایت مراجعه کنندگان

با بررسی و خواندن نظرات مراجعه کنندگان درباره روانشناس مورد نظر خود، با نحوه عملکرد او آشنا می‌شوید. همچنین درباره نحوه برنامه ریزی قرار ملاقات‌ها، مدت زمان انتظار، محیط کلینیک و … اطلاعات مفیدی کسب می‌کنید.

نحوه یافتن دکتر روانشناس زن خوب در تهران

دکتر روانشناس زن خوب در تهران

برای یافتن بهترین روانشناس زن تهران، چندین روش مختلف وجود دارد:

  • از پزشک خانوادگی خود بپرسید.
  • با انجمن روانشناسی تماس بگیرید و از آنها راهنمایی بخواهید.
  • از افراد خانواده یا دوستان که تجربه بهره گیری از خدمات روانشناسی را دارند سوال بپرسید.
  • از خدمات روانشناسی drkashefizadeh.com استفاده کنید.

چگونه می‌توانم یک روانشناس خوب پیدا کنم؟

چگونه می‌توانم یک روانشناس خوب پیدا کنم؟

اگرچه امروزه در شبکه‌های اجتماعی تمام صاحبان مشاغل از جمله روانشناسان، خود و خدماتشان را معرفی می‌کنند اما آیا همه آنها قابل اعتمادند؟ یا روانشناس زرد نیستند؟ یکی از روش‌های پیدا کردن روانشناس خوب در تهران، جستجو در اینترنت و وب‌سایت‌ رسمی انجمن روانشناسی است. ما خدمات روانشناسی دکتر کاشفی‌زاده را پیشنهاد می‌دهیم.

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

همه ما در برهه‌ای از زندگی دچار مشکلات عاطفی یا روحی می‌شویم. این مشکلات ممکن است نتیجه ازدواج یا رابطه ناموفق، شرایط خانوادگی یا بیکار شدن، از دست دادن عزیزان، افسردگی، استرس و اضطراب بیش از حد، یکنواختی زندگی یا شغل و مصرف مواد باشد. زمانی که این احساسات زندگی روزمره شما را مختل کنند لازم است به روانشناس مراجعه کنید.

همچنین اگر در طولانی مدت احساس ناامیدی، درماندگی، غم و افسردگی داشتید، باید به سراغ روانشناس بروید و از کمک گرفتن از دوستان آشنایان دست بکشید. برای مثال در شرایط زیر از مشاور فردی کمک بگیرید: که نمی‌توانید روی کار خود تمرکز کنید و عملکرد شغلی شما با مشکل روبرو می‌شود. بیش از حد مضطرب و نگران هستید، بدبین هستید یا دائماً احساس می‌کنید خطری شما را تهدید می‌کند، بیش از حد پرخاشگر هستید و یا اقدامات شما به خودتان یا دیگران آسیب می‌رساند.

مدت زمان جلسات با روانشناس چقدر است؟

مدت زمان جلسات با روانشناس چقدر است؟

مدت زمان جلسات درمانی ممکن است بسته به رویکرد درمان متفاوت باشد. با این وجود مدت زمان معمول هر جلسه ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می‌باشد.

نتیجه گیری

یک روانشناس می‌تواند در حوزه‌های مختلفی مانند روانشناسی کودک، روانشناسی شناختی یا رفتاری و مشاوره خانواده و … تخصص داشته باشد.

بنابراین بهتر است هنگام پیدا کردن یک روانشناس خوب در تهران، فردی را انتخاب نمایید که در حوزه مرتبط با مشکل شما تخصص و تجربه داشته باشد. همچنین با او احساس راحتی، امنیت و اعتماد داشته باشید. برای آشنایی با خدمات روانشناسی یکی از معتبرترین و بهترین روانشناس تهران با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

Please enter your comment!
Please enter your name here